MOŽE LI IZAZOVNIJE?

Donje rublje u prvom planu: Zanosna Kosovarka ovim je izdanjem ukrala svu pozornost

27.09.2021 u 10:42

Bionic
Reading

Nakon nošenja revije talijanske modne kuće Versace jedna od najvećih pop zvijezdi današnjice pobrinula se ostaviti nezaboravan dojam na milanskom Tjednu mode

Slavna 26-godišnja Dua Lipa ne prestaje nizati uspjehe, a njima je ovih dana pridodala najnoviji. Poznata pjevačica kosovskih korijena nova je muza Donatelle Versace, a slavna talijanska dizajnerica to je potvrdila i odlukom da upravo ona otvori i zatvori najnoviju reviju brenda u sklopu milanskog Tjedna mode.

Svega nekoliko dana kasnije Donatella Versace pripremila je novo modno iznenađenje - suradničku kolekciju Versacea i modne kuće Fendi, a tim je povodom organizirala modnu zabavu na kojoj je glavnom zvijezdom uvjerljivo postala Dua Lipa.

  • +4
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: TABLOIT.IT / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da joj nisu nimalo strana izazovna izdanja, 26-godišnja pjevačica i ovoga puta potvrdila je pojavom u svjetlucavoj i prozirnoj haljini, ukrašenoj prepoznatljivim logotipom brenda Fendi.

ZVJEZDANA POSTAVA

[FOTO] Versace modnom revijom zapalio Milano: Svi samo govore o Dui Lipi na pisti, no kraljica je bila i ostala samo jedna

Pogledaj galeriju

Ova haljina dužine midi rezultat je netom predstavljene kolekcije 'Fendace', a njezin dubok dekolte i prozirni materijal u potpunosti su otkrili crno rublje.

MILANSKI TJEDAN MODE

[FOTO] Poznate ljepotice plijenile poglede na modnoj zabavi Versacea

Pogledaj galeriju

Vamp dojam Dua je osigurala make-upom i holivudskim valovima, a svoje izdanje zaokružila je crnim sandalama.