U AQUARIUSU

Dođite na natjecanje u breakdanceu

01.04.2011 u 18:35

Bionic
Reading

U subotu, 2. travnja od 20 do 23 sata, u zagrebačkom Aquariusu održat će se natjecanje za najboljeg B-Boyja

Pobjednik prvog nacionalnog pojedinačnog prvenstva u breakdanceu predstavljat će Hrvatsku na regionalnom natjecanju u Turskoj, a ondje će se pokušati lansirati u svjetsku elitu - na finale u Rusiju!

Ulaz za gledatelje od 20 sati je slobodan, dvoboji (battles) kreću od 21 sat, a pobjednički Red Bull otvara se oko 23 sata.

Odabrano je 16 najboljih hrvatskih brejkera, a u publici će se pojaviti brojna poznata lica iz plesnih skupina koje su proteklih sezona oduševljavale talent-show nastupima. Sada će svi sa zanimanjem pratiti tko će iskočiti iz skupine, tko je najnadareniji individualac. Breakdance se ovim konceptom vraća svojim korijenima. Na scenu stupaju najspektakularniji i najmoćniji pojedinci – odabrani po kriterijima vještine, osobnosti i reputacije u svome svijetu.

Red Bull BC One se na svjetskoj razini održava od 2004. Finale je dosad obišlo svjetske metropole (Berlin, Sao Paulo, Johannesburg, Pariz, New York, Tokio), a ove jeseni najboljih 16 svjetskih B-Boyjeva okupit će se u ruskom Sankt Peterburgu. Sretno prvom hrvatskom, ma tko god bio!

Imena 16 natjecatelja koje ćemo vidjeti u subotu u zagrebačkom Aquariusu od 21 sat:

1. Mali Dinek - Velika Gorica
2. Blind_1st - Osijek
3. 2nd Blind - Osijek
4. REAL ONE - Zagreb
5. Peetzek - Velika Gorica
6. lux de lux - Zagreb
7. DON KIKI - Karlovac
8. Gospon Gubare - Split
9. LEON - Zagreb
10. Mr. iKo - Zagreb
11. SuperMario - Zagreb
12. Machine Gun - Rijeka
13. ENTONI - Velika Gorica
14. RAZIEL - Osijek
15. Nito - Osijek

16. MR.J - Split

 

Pobjednik će između ostalog osvojiti i 10.000 kuna.