ZA SVAČIJI UKUS

Dočekajte jesen sa stilom: Izdvojili smo najljepše lagane jakne za prijelazno razdoblje

05.09.2021 u 11:56

Bionic
Reading

Povratak slojevitom stilu odijevanja zbog pada temperatura gotovo je nezamisliv bez laganih verzija jakni, a brojni brendovi i ovoga puta potrudili su se da ne manjka zanimljivih inačica za svačiji ukus i stil

Sudeći po aktualnoj ponudi jakni na policama trgovina, nekoliko je modela koji će u narednim mjesecima imati glavnu riječ u stajlinzima modnih ovisnica.

U prvom redu riječ je o praktičnim križancima košulja i jakni, popularno zvanima shacket, koji posljednjih sezona drže primat na modnoj sceni, a ništa drukčiji scenarij ne očekuje nas ni ovoga puta, barem ako je suditi po bogatoj ponudi na policama trgovina.

Dobre stare bajkerice i ove će jeseni izvući deblji kraj u trendovskom smislu. Kožni baloneri, kao i kožne verzije jakni shacket, imat će ključnu ulogu u mjesecima pred nama, a na radost ljubitelja modne nostalgije, bejzbolske i bomber jakne ove jeseni ponovno će uživati pet minuta slave.

  • +26
Jakne za prijelazno razdoblje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Casual i sportskog izgleda, bejzbolske i bomber jakne zavladale su policama trgovina, u drugi plan izguravši donedavno popularne modele poput 'radničkih' cargo jakni i lagane verzije parki.

Vječne traper jakne i baloneri danas su najprivlačniji u predimenzioniranom izdanju, a poželite li u svoju kolekciju u ormaru uvrstiti jedan od ovih klasika, lako ćete naći idealan model za sebe zahvaljujući bogatoj ponudi na policama trgovina.