'HELLCATS'

Dobrodošli u svijet intriga zavodljivih navijačica

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 26.09.2011 10:53
  • Objavljeno 26.09.2011 u 10:53
Hellcats serija

Hellcats serija

Izvor: Promo fotografije / Autor: Doma TV

Atraktivne mlade glumice Aly Michalka ('Cimerica', 'Cura na lošem glasu', 'Rokerice') i Ashley Tisdale ('High School Musical'), glavne su zvijezde teen serije 'Hellcats' o navijačicama Sveučilišta Lancer koja se uskoro počinje prikazivati i kod nas

Rivalstva, strasti, ljubavi, ljubomora, izdaje, prijateljstva – sve je to dio uzbudljivog svijeta navijačica što ga prikazuje serija 'Hellcats' koju će domaći gledatelji moći pratiti na Doma TV od 7. listopada.

 Doma TV

Doma TV

Izvor: Promo fotografije / Autor: Doma TV

Aly Michalka i Ashley Tisdale

Radnja ove tinejdžerske serije fokusirana je na živote navijačica Sveučilišta Lancer, a najviše oko studentice prava Marti Perkins (Aly Michalka). Martin svijet se okrene naopačke kada sazna da joj je stipendija otkazana. Marti je kulerica koja nikada nije mogla ni zamisliti da će joj upravo navijačice kojima se oduvijek rugala biti jedina ulaznica za ostanak na fakultetu. No, Martin jedini izbor je upasti u Hellcats, Lancerov legendarni tim navijačica, dobiti njihovu stipendiju i nastaviti školovanje.

Iako se sukobljava s kapetanicom navijačica Savannom (Ashley Tisdale), Marti osvaja trenericu Vanessu Lodge (Sharon Leal) i upada u tim i svijet natjecanja koji nije sličan ničemu što je dotad poznavala. S najboljim prijateljem Danom (Matt Barr) Marti se pokušava snaći u tom novom svijetu kao navijačica i Savannina nova cimerica, ujedno izbjegavajući kolegicu Alice Verduru (Heather Hemmens) koja bjesni od ljubomore kad shvati da je Marti zapela za oko navijaču i njezinu bivšem dečku Lewisu Flynnu (Robbie Jones).

Marti ulazi u svijet natjecanja, zajedništva, urote i namještanja, zakulisnih igara i politike akademske zajednice te velikog novca koji se vrti oko američkog nogometa.

Nova Martina cimerica Savannah Monroe je kapetanica Hellcatsa, a ova Teksašanka do sada je vodila jedan siguran, zaštićen život. Odgajali su je strogi religiozni roditelji, ali ušavši u odore Hellcatsa, Savannah je izašla iz strogih roditeljskih okvira. Njoj je vjera i dalje jako važna, no postaje divlja natjecateljica koja obožava svoju ulogu kapetanice momčadi. Činjenica da je Savannah izabrana za kapetanicu, bolna je za članicu tima Alice Verdura (Hemmens) koja je bila na tom putu sve dok se Savannah nije umiješala i došla na poziciju Hellcatsove glavne zvijezde.
Alice ima složenu prošlost s Lewisom Flynnom, studentom arhitekture i bivšim igračem nogometa na Lanceru koji je napustio sport nakon što se razočarao zbog prisutne korupcije u tom sektoru. Iako je među navijačicama tek godinu dana, Lewis drži da su izazov i kompetitivnost podjednaki onome u nogometu. Također, nastavio je dalje nakon prekida s Alice, unatoč njezinim jakim osjećajima spram njega, a među navijačicama je odmah prepoznao i novu zvijezdu, Marti. Alice razvoj prijateljstva između Lewis i Marti doživljava kao prijetnju, a osim uvrede doživljava i fizičku povrijeđenost te mora izaći iz tima kako bi zaliječila ozljedu.

 Doma TV

Doma TV

Izvor: Promo fotografije / Autor: Doma TV

Aly Michalka

Okružena svim tim novim ljudima, Marti se osjeća sretnom što se može osloniti na jedno poznato lice, Dana Patcha (Dan Barr), kolegu koji joj je najbolji prijatelj još od prvog razreda. Dan i dalje živi sa svojom obitelji i radi na dokovima kao strojar. Iako nikada nije osjetio potrebu za studiranjem, Dan je veliki obožavatelj dokumentarnih filmova koje i sam proizvodi, tako da nikamo ne ide bez svoje kamere.

Vanessa Lodge bivša je zvijezda Hellcatsa i trenutna trenerica ove navijačke skupine. Nekada je bila u vezi s Redom Raymondom (Jeff Hephner), nogometnim trenerom a ta njihova prošlost i danas stvara konflikt između Vanesse i njezinog zaručnika Dereka (D.B. Woodside), koji je liječnik Hellcats tima. Venessin posao ovisi o tankoj niti te ovisi o tome kako će tim proći na nadolazećem državnom natjecanju. Baš kao i Martina, Vanessina budućnost ovisi o uspjehu Hellcatsa, njihovom penjanju na sam vrh okružen žestokim konkurentima nemilosrdnog svijeta navijačica.

Serija 'Hellcats' snimana je u Vancouveru, a nastala je prema knjizi spisateljice Kate Torgovnick: 'Cheer! Inside the Secret World of College Cheerleaders'. Jedan od izvršnih producenata serije je Tom Welling koji je utjelovio lik mladog Supermena u popularnoj seriji 'Smallville'.

TKO SU LIKOVI:

Marti Perkins
(Aly Michalka) ambiciozna je studentica prava koja se pridružuje navijačicama Hellcats kako bi mogla nastaviti školovanje na Sveučilištu Lancer. Nakon što se pridruži timu, Marti se nađe u svijetu natjecanja i urote, ali i zadivljujućeg prijateljstva.

Savannah Monroe
(Ashley Tisdale) kapetanica je Hellcatsa. Ona je energična Teksašanka koja pod svoju zaštitu stavlja novu cimericu Marti. Prijateljski raspoložena i talentirana Savannah uživa u ulozi kapetanice tima, unatoč neodobravanju njezinih roditelja.

Alice Verdura
(Heather Hemmens) jedna je od glavnih navijačica Hellcatsa, ali je marginalizirana zbog ozljede gležnja i nije sretna idejom da je mijenja Marti. Dodatak ovoj bolnoj rani je i činjenica da Marti postaje sve bliskija s njezinom starom simpatijom Lewisom.

Lewis Flynn
(Robbie Jones) navijač je Hellcatsa koji im se pridružio nakon što se razočarao nizom nepravilnosti u klubu. Odmah mu pažnju zaokupi Marti, iako je nekada imao vezu s drugom članicom tima, Alice.

Dan Patch (Matt Barr) Martin je najbolji prijatelj. On radi na dokovima kao strojar te, iako nikada nije želio studirati, strastveno voli dokumentarce, tako da je kamera uvijek uz njega.

Vanessa Lodge (Sharon Leal) trenerica je Hellcatsa i bivša glavna zvijezda tog tima. Njezina budućnost ovisi o uspjehu tima na natjecanjima.

Wanda Perkins (Gail O'Grady) Martina je majka koje se ona većinu vremena srami.
Iako je Wanda ljubazna i draga, njezina neodgovorna priroda staje na put njenom odnosu s kćeri. One često zamjenjuju uloge majke i kćeri te Marti postaje ona koja brine o svemu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi