NOVI ADUT

Dobro ih promotrite: Ove cipele narednih mjeseci viđat ćete posvuda

13.04.2024 u 18:19

Bionic
Reading

Među aktualnim prijedlozima obuće s potpisom talijanske Prade pojavljuje se model koji bismo uskoro mogli viđati posvuda

Na milanskoj reviji Prade, održanoj u rujnu prošle godine, cipele su donijele dašak boje koji je osvijetlio eterične platnene haljine, kao i zadimljeno siva krojena odijela.

  • +9
Prada, revija Spring/Summer 2024. Izvor: EPA / Autor: Daniel Dal Zennaro

U šiljastoj i četvrtastoj verziji potplata, s izduženom siluetom koja ne ide u ekstreme, talijanska kuća predstavila je ravne modele cipela mule koji izgledom neodoljivo podsjećaju na papuče holivudskih diva iz 40-ih.

Najzanimljiviji detalj novog Pradinog noviteta u svijetu obuće nesumnjivo je dizajn minijaturne pete, interpretirane prema estetskim kodeksima ove milanske kuće.

Na njima ne nalazimo klasičnu petu, već verziju u obliku trokuta koja vjerno prikazuje logo modne kuće. Pradine cipele mule po uzoru na papuče ove sezone nesumnjivo će zaintrigirati brojne fashionistice i dobiti cjenovno pristupačne verzije zahvaljujući popularnim high street brendovima. U prodaji se nalaze po cijeni od 890 eura i u širokom rasponu boja.

Nudeći razigranu alternativu cipelama u špic, koje su posljednjih sezona preplavile tržište, Pradine cipele mule pristaju aktualnom trendu obuće s minijaturnom petom kitten, a svojim minimalističkim i hrabrim dizajnom imaju potencijal postati kultnim modelom.