NAGRADNJAČA

DM i P&G vas nagrađuju

10.04.2013 u 10:02

Bionic
Reading

Tvrtka P&G i lanac drogerija DM kao pravi stručnjaci za ljepotu pokrenuli su kampanju 'Jednostavno je biti posebna!', čije je zaštitno lice poznata hrvatska glumica Leona Paraminski. U sklopu kampanje organizirana je i nagradna igra 'Savršena od glave do pete uz Pantene' koja do 14. travnja 2013. traje u svim prodavaonicama dm-a u Hrvatskoj.

Naime, P&G i DM omogućili su svim damama, koje u DM-u kupe bilo koja dva proizvoda Pantene, sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj je moguće osvojiti čak 15 pari cipela Clox Cake Collection, hrvatske dizajnerice Mije Marić.

Savršeno je prirodno da s dolaskom proljeća, svaka žena želi dodatno zablistati, no mraz i vjetar kojima je kosa izložena tijekom zimskih mjeseci vjerojatno su doveli do primjetnih oštećenja kose. Proizvodi iz linije Pantene Intensive Repair pravo su rješenje jer će pomoći u obnovi oštećene kose, vraćajući joj sjaj i zdrav izgled. Uz to, pomoći će zaštititi kosu od pucanja vrhova i oštećenja uzrokovanih oblikovanjem.

Šampon i balzam iz ove kolekcije bogati su sastojcima koji sadrže molekule mikro-nutrijenata. Dvominutna maska za intenzivno obnavljanje kose Deep Repair dubinski hidratizira iznimno suhu i oštećenu kosu, dajući joj zdrav i prirodan sjaj. Serum Split End Mender intenzivno obnavlja i štiti suhe i lomljive vrhove od oštećenja uzrokovanih oblikovanjem kose. Noćni sprej za trenutačno obnavljanje i zaštitu kose Instant Repair & Overnight Protect pomaže vratiti glatkoću i sjaj kose, pružajući joj pritom i zaštitu od oštećenja uzrokovanih oblikovanjem.

Tportal.hr ovom prilikom svojim čitateljicama poklanja tri paketa koji sadrže: Pantene Intensiv Repair šampon, Pantene Intensiv Repair balzam i Pantene Serum Split End Mender!

Nagrade su osvojile:

Božica Deverić
Ivana Oružec
Milka Ivanjek

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.