TEŠKE ODLUKE

Djelovanje punog Mjeseca osjetit će svi, ali najintenzivnije Blizanci, Strijelci, Djevice i Ribe

26.11.2023 u 08:00

Bionic
Reading

Pun Mjesec u Blizancima osvijetlit će nebo u ponedjeljak 27. studenog prijepodne. Dani punog Mjeseca u astrologiji se smatraju razdobljem promjena i odricanja

Ako vas nešto muči ili koči u životu, trenutak je da se toga oslobodite i krenete dalje. Pun Mjesec u studenom potaknut će vas da se prisjetite što ste sve naučili i koliko ste sazreli, ali i da donesete odluke koje dugo odgađate.

Mjesec u Blizancima formira snažnu opoziciju sa Suncem u Strijelcu, aktivirajući pritom i strastveni Mars u Strijelcu i strogi Saturn u Ribama. Ove planetarne vibracije donose porast tenzija i napetosti jer je Mars intenzivan i potiče na akciju, dok je Saturn oprezan te izaziva sumnje i ograničenja.

Pogledaj detaljni horoskop

Mjesec u Blizancima navodi vas na preispitivanje i pomaže da prikupite informacije, inspiraciju i odgovore potrebne da donesete odluke koje je tražio nedavni mladi Mjesec u Škorpionu.

U ovom razdoblju mnogo će vam toga postati jasnije. Dobit ćete priliku promijeniti ono čime niste zadovoljni, umjesto da samo razmišljate o tome ili govorite da ćete to učiniti. Od vas će se tražiti da otvorite um, srce i dušu za nove mogućnosti i da shvatite što želite.

  • +4
Blake Lively je Djevica, rođena je 25. kolovoza 1987. Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ovom razdoblju obratite pozornost na osjećaje. Mars bi mogao pobuditi frustracije, ljutnju i tjeskobu. To je planet akcije, povezan s primarnim instinktima, pa često potiče na preuzimanje inicijative i izlazak iz zone komfora. Dovoljno će vas motivirati da poželite promjene, no utjecaj trezvenog Saturna obuzdat će vaš zanos i usmjeriti vas na aktivno slušanje, promatranje i analiziranje.

  • +6
Angelina Jolie je Rak, rođena je 4. lipnja 1975. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Djelovanje punog Mjeseca osjetit će svi znakovi, ali najintenzivnije Blizanci, Strijelci, Djevice i Ribe. Pred njima su ujedno najteže odluke. Neće im biti lako, ali shvatit će da zatvaranjem jednog poglavlja otvaraju sebi mogućnost novih spoznaja i dostizanja ciljeva.

Kaia Gerber je Djevica, rođena je 3. rujna 2001., a Cindy Crawford je Riba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: Kristina Bumphrey / Shutterstock Editorial / Profimedia