SVE ZA MEZIMICU

Rođendan se nastavlja u Parizu: Katie Holmes u tajnosti otputovala sa kćerkom

26.04.2019 u 21:44

Bionic
Reading

Nije svaki dan 13. rođendan, stoga se holivudska glumica itekako potrudila da njezinoj kćerki jedinici, Suri Cruise, on itekako ostane u sjećanju kao jedan od najposebnijih. Nakon što su rođendan proslavile ručkom u mondenom njujorškom restoranu, Katie Holmes odvela je Suri i njezine dvije prijateljice u Pariz

Nakon što su večerom u popularnom restoranu Sant Ambroeus u New Yorku i službeno proslavile njezin 13. rođendan, ponosna majka, ujedno slavna holivudska glumica Katie Holmes, svoju je jedinicu odlučila dodatno iznenaditi. Tako je 13-godišnju Suri Cruise, koju je dobila u braku s Tomom Cruiseom, i njezine dvije najbolje prijateljice odlučila 'počastiti' putovanjem u Pariz.

Ako je vjerovati pisanju francuskog tabloida Closer, glumica se s tinejdžerkama zabavljala u restoranu Les Ombres gdje su uživale u kavijaru, bezalkoholnim mojitosima i snimajući mnogobrojne selfije dok je u pozadini Eiffelov toranj.

  • +9
Suri Cruise 13. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za rođendansku večeru u Parizu Katie Holmes odjenula je bijelu košulju i crne hlače, dok su djevojčice odabrale haljine sa cvjetnim motivima, a umjesto torte, svijećica je bila postavljena u karamelnom fondantu.

Za svoj trud nagrađena je i konobarica u restoranu, kojoj je slavna glumica ostavila napojnicu od 100 dolara.