OD 26. DO 30. LISTOPADA

Deveti Eko Etno Hrvatska Europa Tour

12.10.2011 u 09:59

Bionic
Reading

Deveti Eko Etno Hrvatska Europa Tour održava se od 26. do 30. listopada 2011. u središtu poslovnih zbivanja hrvatske metropole, atraktivnom prostoru novog poslovno-trgovačkog centra Green Gold u Zagrebu.

Ova manifestacija izuzetan je spoj tradicije, baštine, ruralnog turizma i našeg ruralnog bogatstva uopće, a smještanjem u najmoderniji poslovni centar u kojem se uskoro otvara i Hotel Hilton, organizator Hrvatski farmer d. d. uspio je spojiti urbano i ruralno i pokazati koliko su ta dva segmenta zapravo u svojoj izvornosti neraskidivo povezana. Za pet sajamskih dana pripremljen je bogat, zabavan i poučan program i jedinstven način prezentacije tradicije i baštine naše zemlje, ali i gostiju iz drugih zemalja, gastronomska ponuda ruralnih područja, osobita ona autohtona i izvorna, stari obrti i zanati, folklor.

Ove godine naglasak je na spoju urbanog i ruralnog pa Eko Etno Hrvatska Europa Tour pokreće Prvu Eko Etno modnu platformu. Na modnim revijama posjetitelji će imati priliku vidjeti modernu odjeću inspiriranu ekološkom i kulturnom baštinom, nakit inspiriran tradicijom i tradicijske frizure na moderan način. Osim toga, za posjetitelje će prvi puta biti organizirana Eko Etno Spa zona u kojoj ćete se moći relaksirati. Pripremljeno je i mnogo poučnih i zanimljivih radionica. Otkrijte kako se radi tradicijski nakit, saznajte sve o zdravoj hrani u tematskim kuharskim radionicama, zavirite u svijet prirodnih okusa u Eko Etno kafiću, dođite na Festival najboljih hrvatskih i regionalnih rakija, pjenušaca, vina i sireva.

Eko Etno Hrvatska Europa Tour je i mjesto poslovnih susreta i napretka koji se omogućuju kroz poslovne susrete, tematske forume, okrugle stolove, edukacijske seminare. 28. listopada održat će se CEI konferencija na temu 'Marketing i brandiranje proizvoda i usluga ruralnih područja'. Tijekom konferencije bit će predstavljeni primjeri dobre prakse zemalja članica Centralne europske inicijative (CEI) vezane za ruralni razvoj i brandiranje proizvoda i usluga ruralnih područja kao neizostavnog dijela tog procesa.

Generalni pokrovitelj sajma EKO ETNO HRVATSKA EUROPA TOUR je predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

Dođite i sami se uvjerite da je EKO ETNO HRVATSKA najveći i najljepši sajam tradicije i turizma ruralnih područja na hrvatskoj i regionalnoj sceni!