LISTA TRENDOVA

Devet jesenskih komada koji će vam ove sezone najviše trebati

03.11.2018 u 19:34

Bionic
Reading

Trendovi se iz sezone u sezone mijenjaju i svake godine novi krojevi, oblici i boje nalaze se na listi najpoželjnijih komada. Trenutačno dominiraju pletiva, karirani i životinjski uzorci. Da se ne biste izgubili u mnoštvu, izdvojili smo devet ključnih komada u koje se svakoj trendseterici isplati investirati ove jeseni

Zahvaljujući sve većem marketinškom zaokretu modnih brendova na Instagram i ostale društvene mreže, zaljubljenicama u modu i trendove nije teško na vrijeme zaključiti što će se u nadolazećoj sezoni nositi i što će biti apsolutni hit. Unatoč tome, stručnjaci i pravi znalci preporučuju u što se od aktualnih stvari zapravo isplati investirati, a na što ćete samo baciti novac.

1. Kombinezon s istaknutim strukom

Već nekoliko godina kombinezoni se pokazuju kao savršena zamjena za haljine. Odlični su za poslovne večere, lude izlaske, dnevne sastanke ili pak opuštena druženja. Ima ih u raznim materijalima, veličinama, sastavima i bojama, a ove jeseni definitivno se nosi elegantna verzija s remenom u struku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

How I like it 🎯

Objavu dijeli Jeanette Friis Madsen (@_jeanettemadsen_)

2. Vunena pelerina

Mnogi high street brendovi predstavili su u svojoj ponudi zanimljive pelerine od tople vune koje će sjajno doći u prijelaznom razdoblju te će podići svaki stajling u kojem ćete izgledati vrlo interesantno.

3. Samtene hlače

Nakon što izaberete svoj omiljeni kroj, a modni znalci ove jeseni sugeriraju trapez, na vama je da pronađete hlače od samta. Omraženi materijal vratio se na velika vrata i postao jedan od najpoželjnijih komada.

  • +10
Samt u jesenskim kolekcijama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +25
Nosi se samt Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

4. Torbica s printom

Životinjski uzorak bez sumnje je jedan od najvećih trendova koji ćemo gledati narednih mjeseci na gotovo svim ljubiteljicama mode. Ipak, sugerira se da ne pretjerujete s količinom ovog upečatljivog uzorka, već da se orijentirate na detalje, kao što je remenje ili torbe. Takve vječne komade moći ćete nositi i nakon što životinjski uzorak izađe iz mode.

5. Visoke kožne čizme

Prošle godine vladale su ekstremno visoke čizme iznad koljena i to uglavnom od brušene kože i s blok petom. Ove godine zamijenile su ih odvažne kožne čizme s nešto tanjom i višom petom, koje nisu skroz pripijene uz nogu.

  • +18
Zgužvane čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

6. Prugasta midi haljina

Modni eksperti tvrde kako nije loše investirati u midi haljinu na prugice koju ćete sjajno kombinirati uz gore navedene čizme. Ovaj popularni uzorak uvijek je poželjan te sigurno nećete pogriješiti nabavite li još jedan komad.

  • +20
Haljine dužine midi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

7. Camel džemper

Džemperi nikada nisu bili popularniji no ove jeseni, a potražnja za njima samo će rasti tijekom zime. Boja kojom uvijek možete igrati na sigurno je camel (boja devine dlake). Ona se sjajno uklapa u razne stajlinge i djeluje izuzetno elegantno.

8. Midi suknja

Nezavidan kroj ne stoji svakome, ali hrabrije djevojke koje se ipak odluče nositi midi suknje trebale bi investirati u karirani uzorak. High street brendovi prepuni su zanimljivih varijanti, a na svakoj trendseterici je da svojom maštom osmisli zanimljiv ostatak stajlinga.

  • +23
Nose se midi suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

9. Kaput od buklea

Osim klasičnih kaputa, ove sezone izuzetno je poželjan onaj od buklea Ovaj puni materijal specifične teksture dobro će doći ako dosadan outfit trebate podignuti, osobito ako je kaputić u nekoj zanimljivoj boji.