EFEKTNI PRIVJESCI

Detalj kojim su svi zaluđeni: Fotkanje ispred ogledala danas je nezamislivo bez ovog dodatka

09.08.2021 u 15:23

Bionic
Reading

Nije nikakva novost da modnom scenom posljednjih sezona dominiraju trendovi kakvi su vrhunac popularnosti doživjeli početkom milenija, a navedeno se posebice odnosi na razigrani nakit kakav je postao sezonski must-have

Danas gotovo da ne postoji poznata modna ovisnica s Instagrama koja u svoju ljetnu garderobu nije uvrstila razigrani nakit u znaku šarenog, plastičnog prstenja ili ogrlica od raznobojnih perlica.

Ovaj trend dječjeg šarma a koji je veliku popularnost doživio početkom nultih godina preslikao se na svijet tehnologije, točnije pametnih telefona.

Od američkih it djevojaka Gigi Hadid i Kendall Jenner pa sve do pop zvijezdi Dua Lipe i Miley Cyrus, trend privjesaka stvorenih od šarenih perlica i kamenčića istaknutih na pametnom telefonu ove je sezone uzeo značajan zamah na Instagramu.

Ovaj maštoviti dodatak do posebnog izražaja dolazi selfie fotografijama snimljenim u zrcalu, a pojedine dame idu korak dalje parirajući ovaj efektan dodatak na maskici mobitela sa stajlingom.

Najpopularnijim modelima privjesaka u duhu 2000-tih mogu se pohvaliti brendovi poput Miums, Les Ptit Perles i By Kaycee.