NIKAD ZGODNIJA

Demonstrirala je moć stvarno dobre crvene haljine

14.10.2016 u 15:41

  • +7

Gemma Arterton

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Uvijek besprijekorno odjevena glumica Gemma Arterton oduševila je na londonskoj promociji novog filma 'Finest' u elegantnoj crvenoj haljini

Bivša Bondova djevojka, koja je mamila uzdahe u nastavku kultnog filma 'Zrno utjehe', izgledala je jednako zadivljujuće u Londonu, u kojem promovira novi film.

Britanska je glumica opet zadivila stajlingom u crvenoj haljini modne kuće Alberta Ferretti. Romantična, ali izazovna haljina u moćnoj crvenoj boji lijepog je kroja s velikim V izrezom na dekolteu i mašnama na ramenima, uljepšanima metalnim ringovima. Haljina je dio kolekcije Resort za 2017. godinu, a ima pomaknuti look zahvaljujući asimetriji u donjem dijelu.

Bez puno dodataka i s jednostavnom frizurom, zgodna glumica haljinu je uparila s hit štiklama talijanskog dizajnera Gianvita Rossija.

Cipele od baršuna sa zlatnim ukrasima već su zapele za oko slavnim ljepoticama. Stilistica Olivia Palermo ima nekoliko pari te ih je često nosila na proteklim tjednima mode, a model zatvorenih prstiju od baršuna u boji crnog vina za ovu jesen odabrala je i naša najpoznatija odvjetnica Jadranka Sloković.

Osim što Gemma najčešće bira provjerene i elegantne komade za važnija događanja, uvijek plijeni pažnju njegovanim tenom te ne pretjeruje s make-upom, a to je na kraju recept za njezin profinjen i svjež izgled.