ZLATA MUCK

'Dečkima nije jasno kakve to traperice i čizme nosim'

23.07.2009 u 14:49

Bionic
Reading

Mlada voditeljica Zlata Muck, koja je slavu stekla u 'Plesu sa zvijezdama', sastavila je listu svojih pet omiljenih predmeta

Iako joj se na početku činilo da će biti jako teško odabrati pet stvari koje voli, Zlata je ipak uspjela među mnoštvom stvari odvojiti pet svojih modnih miljenika. Na prvom mjestu našle su se tako sunčane naočale s crvenim okvirom, dok je broj dva zauzeo sat koji je Zlati uvijek na ruci, no unatoč tome, ona uvijek kasni.

Na listi najomiljenijih našle su se i široke poderane traperice zbog kojih je dobila najviše pohvala od ženskog roda, a najviše kritika od muškog. Osim za traperice, muškarci su teško našli razumijevanja i za njezine ljetne čizme. Dok se njima čini da je to nemoguća kombinacija za ljeto, Zlata tvrdi da su njezine miljenice ugodne i prozračne. To se ne bi moglo reći za kožnu jaknu koju je također navela na listi omiljenih. Kako bez kožnjaka ne može, Zlata je na vrućem ljetnom suncu samo za nas navukla svoj omiljeni model. Kako joj stoji, pogledajte u novom video prilogu 'Iza ogledala' na MAXzoni.