NOVA ROMANSA

Davor Šuker ljubi Maju Cvjetković?

25.09.2010 u 17:42

Bionic
Reading

Nekadašnji nogometaš i jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj Davor Šuker odnedavno je, navodno, u vezi s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković. Ona to, pak, ne želi komentirati

Svoju romansu ni ne pokušavaju sakriti od javnosti, piše u novom broju časopisa Extra, pa su prošloga tjedna viđeni zajedno na nekoliko posjećenih lokacija u Zagrebu. U četvrtak su bili na poslijepodnevnom piću u kafiću Flores, a dan kasnije proveli su skupa cijelu večer.

Večerali su u restoranu People's gdje su se, osim gurmanskim užicima, prepustili i izmjenjivanju nježnosti.

Davor Šuker lijepu je manekenku držao za ruku, spontano dodirivao i nekoliko puta strastveno poljubio naočigled brojnih posjetitelja kluba People's. Ona se u njegovu društvu doimala opušteno i sretno te su nakon jedan sat poslije ponoći zajedno napustili klub i odvezli se njegovim autom do Jaruna.

Tamo su proveli ostatak večeri u diskoteci Gallery te su se zaputili u narodnjački klub Ludnica. Par se očigledno lijepo zabavljao u svom noćnom izlasku, a dok su u klubovima plesali i pili, nisu izostajali zagrljaji i poljupci, a sve su to zabilježili fotografi Extre

Maju smo upitali što misli o cijeloj toj priči, no ona je ostala bez komentara. 'Ne bih htjela komentirati ništa vezano za njega,' rekla je.