FASHION GURU

Ne viđamo često Maju Blagdan, a iako njoj ne trebaju dekoltei, ne bi bilo loše s vremena na vrijeme malo promijeniti modni izričaj

  • 17.10.2022 u 15:49

  • Bionic
    Reading

    Glazbena gošća ovogodišnje Modne igle bila je Maja Blagdan. Pjevačicu posljednjih godina ne viđamo često, stoga je njezin nastup zapeo za oko našem Fashion Guruu

    Nemamo baš priliku često vidjeti Maju Blagdan. Naravno da njezin milozvučni glasić ne možemo samo tako zaboraviti, niti možemo zaboraviti njezinu opsesiju raskošnim haljinama.

    Maja je bila gošća na ovogodišnjoj Modnoj igli te je izvela pjesmu u haljini koja prije nagoviješta proljeće nego zimu, a znamo da ona itekako voli pitoreskne motive, one koji bi se prije uklopili u Provansu nego u Hrvatsku.

    Bilo je tu svega: leptirića, cvijeća i ostalog bilja u duginim bojama, a i puf rukava...

    Pjevačica je definitivno odskakala od modela na pisti jer naši obrtnici znaju samo za crno-bijeli tonalitet, a siguran sam i od većine gostiju na reviji.

    • +5
    Maja Blagdan Izvor: Screenshot / Autor: HRT

    Zakopčana doslovno od glave do pete, Maja je diva staroga kova i njoj ne trebaju dekoltei, ali ne bi bilo loše s vremena na vrijeme malo i promijeniti modni izričaj.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.