fashion guru

Daniela Trbović i Ivana Banfić nabacile sjajne šljokičaste haljine, a Krešimir izgleda kao da je maloprije doma usisavao dnevnu sobu

  • 20.02.2021 u 17:55

  • Bionic
    Reading

    Ivana Banfić bila je prema mišljenju Fashion Gurua bolje odjevena od voditeljice Danijele Trbović, a za razluku od dama koje su se sredile i uskočile u sjajne, šljokičaste haljine, omiljeni kvizaš Krešimir Sučević Međeral stigao je u malo previše ležernom izdanju

    Sinoćnja Danijelina emisija je bila zabavna, no zato su Danijeline čizmice posebna priča. Možda su joj dobro izgledale na ovu sjajnu haljinu i frak, ali kad vidiš bijele noge nekak mi i to i ne odgovara baš.

    Za razliku od nje, njena gošća IB, koju mi je drago bilo vidjeti jer me podsjetila na neka bezbrižna i vesela vremena, bila je bolje odjevena. Bez previše detalja i slojeva, uvijek efektna kratka šljokičasta haljina i srebrne cipele, a jedino što je mogla je poraditi na frizuri.

    Obje dame su bile u sjajnim šljokičastim haljinama, pa kako su onda dopustile da Krešimir dođe u emisiju kao da je maloprije doma usisavao dnevnu sobu.

    Daniela Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica / HRT

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.