BLAGDANSKA NAGRADNJAČA

Danas poklanjaju Uriage, Green & More, Simpa, Splat i V.B.Z. knjižare

04.12.2017 u 09:13

Bionic
Reading

Već osmu godinu zaredom tportal.hr daje sve od sebe i tijekom prosinca vjernim čitateljima poklanja vrijedne nagrade. Imat ćete prilike osvojiti ih svakog dana, a koje smo danas pripremili, saznajte u nastavku! U drugom danu velikog blagdanskog darivanja tportala nagradit će vas Uriage, Green & More, Simpa, Splat i V.B.Z. knjižare

Uriage poklanja jedan Uriage Isophy raspršivač za nos s termalnom Uriage vodom. Uriage Isophy sprej za nos preporučuje se za higijenu i njegu sluznice nosa beba, djece i odraslih. Uklanja nečistoće, razrjeđuje sekret, umiruje upale i hidratizira sluznicu nosa. Sadrži 100 posto termalnu ljekovitu vodu Uriage, bogatu mineralima i oligoelementima. Trenutno traje akcija 1+1 gratis za 78 kuna u ljekarnama.

Green & More poklanja jedan Liquid Sun - Mlada zelena pšenica u medu. Mlada zelena pšenica i bagremov med su se sljubili u Liquid Sun kombinaciji kao Mlada zelena pšenica u krem medu. Njihovo djelovanje vas čini vitalnijima, potiče umnu aktivnost te jača imunitet – idealan pratitelj u zimsko vrijeme. Kombinacija oba sastojka s hrvatskih polja čini ovu ekološku formulaciju jednostavno neodoljivom. Elementi koji nedostaju u vašim stanicama mogu se nadopuniti konzumacijom ovog pripravka izbalansirane formule dvostruke učinkovitosti. Jako je ukusan pa će ga s veseljem konzumirati i djeca te osobe koje ne smiju koristiti gluten jer ga mlada pšenica ne sadrži. Osim direktne konzumacije, možete njime oplemeniti smoothie, jogurt, mliječni napitak ili palačinke. Liquid sun - Mlada zelena pšenica u medu blagog je i ugodnog okusa, ekološki dodatak prehrani, pomoć kod raznih stanja te za dugovječniji i kvalitetniji život!

Simpa poklanja jedan paket Simpa brendiranih stvari (šuškavac, hoodie, kapu, smartphone rukavice i torbu). Uvijek si iz prikrajka promatrao ljude kojima kao da polazi sve od ruke? Znaš na koga mislimo – recimo onog frenda koji ima ludu ekipu i curu koja ne samo da voli njegove prijatelje, već i sama rado tulumari s njima? Čini ti se kao da on ima sve? Kao da je dobio najbolje iz oba svijeta? Možda nikada nećeš biti kao svoj frend, ali zato možeš uzeti novu Hibrid tarifu od Simpe, koja ti nudi najbolje od bonova i pretplate.

Nova Hibrid tarifa jedina u Hrvatskoj nudi kontrolu troškova uz sve prednosti korisnika na pretplati. Plaćaš fiksni mjesečni iznos računa, a preporučujemo ti Hibrid koji ima 6000 MB+MIN+SMS za 109 kn/mj., uz koji kao lojalni Simpa korisnik možeš kupovati izvrsne pametne telefone na rate. A ako ti 6000 jedinica nije dosta, uvijek možeš nadoplatiti Simpa bon i aktivirati dobro poznatu Zmajsku mjesečnu opciju, uz koju možeš biti velikodušan i prebacivati Zmaju kome želiš, bilo da su ti frendovi, mama ili cura. Pametni telefoni koje možeš kupiti na rate su vrhunski Huawei P9 lite mini za samo 20 kuna mjesečno ili LG K8 za samo jednu kunu mjesečno! Količine su nam ograničene, zato požuri po svoj novi pametni gadget. Ne brini o vezivanju s nama, jer Hibrid nema ugovornu obavezu, kao ni naplatu uspostave poziva. Imaj najbolje od oba svijeta, jer Simpa štima svima!

Splat poklanja jednu Splat Junior čarobnu pjenu s kalcijem i mliječnim enzimima za oralnu njegu. Pjene su idealne za upotrebu na otvorenom – na putovanjima, u školi ili vrtiću – gdje god nije moguća upotreba paste i četkice za zube. Čarobne pjene mogu se koristiti tijekom cijelog dana i nakon obroka. Zahvaljujući njima, svakodnevni higijenski postupak postaje ugodan i zabavan. Tekućina se pretvara u slatku pjenu pomoću pumpice, pružajući točnu količinu male doze za primjenu u usnoj šupljini. Mali mjehurići prodiru teško do pristupačnih mjesta, uklanjanju plak i onečišćenja.

Pjena sadrži bioaktivni organski kalcij (Calcis), što potiče formiranje cakline. Ekstrakt sladića učinkovito štiti zube od karijesa, a mliječni enzimi normaliziraju oralnu pH ravnotežu i imunitet. Zaštita od karijesa i čišćenje tijekom dana. Za djecu od pet godina! Pjena čisti caklinu, zasićuje ju kalcijem i pruža zaštitu od propadanja zuba. Kalcij i ekstrakt sladića pomažu ojačati caklinu i štite dječje zube od karijesa. Mliječni enzimi (Lactoferrin, Lactoperoxidase) pružaju zaštitu i čine desni zdravima. Luctatol učinkovito štiti od kvarenja zubi i zubnog plaka do 96 posto! Baza za blago čišćenje pažljivo uklanja meki plak, a ekstrakt sladića sprečava njegovo ponovno pojavljivanje. Pjena je idealna za djecu s kontraindikacijama za proizvode koji sadrže fluor. Ne sadrži fluor!

V.B.Z. knjižare poklanjaju paket kriminalističkih romana i psiholoških trilera.

Novi kriminalistički roman švedske književne senzacije Jensa Lapidusa, 'Stockholm delete', priča je o nepredvidljivom svijetu što gazi jedne, dok istodobno drugima otvara nevjerojatne prilike. Emelie Jansson, mlada i sposobna pravnica, u tajnosti prihvaća zahtjev osumnjičenika za teško ubojstvo da mu bude privatna braniteljica. Pomažući Emelie na slučaju, Teddy, bivši kriminalac koji se nakon odsluženja zatvorske kazne trudi živjeti s prave strane zakona, nehotično biva prisiljen suočiti se s nekim grijesima iz prošlosti, pri čemu oboje bivaju uvučeni u zamršenu mrežu štokholmskog podzemlja…

'Skriveno dijete', briljantan novi psihološki triler Camille Läckberg, peti iz serije o zločinima u malom švedskom priobalnom mjestu, vodi nas sve do najmračnijeg poglavlja europske prošlosti – Drugog svjetskog rata, nacizma i njegovih posljedica. Spisateljica Erica Falck šokirana je kad u škrinji na tavanu, među skrivenim stvarima pokojne majke, pronalazi staru nacističku medalju. Ericu istraga odvede u dom poznatog mjesnog povjesničara koji je dva dana poslije tog posjeta pronađen mrtav.

'Da Vincijev kod' jedan je od najuspješnijih bestselera svih vremena u cijelom svijetu – roman kojim je Dan Brown dokazao svoju jedinstvenu spisateljsku umješnost. Ovo izdanje sadrži i fotografije u koloru s prikazima nekih od umjetničkih djela i mjesta koja su bila tragovi u odgonetavanju drevne istine. Čitateljima je zajamčeno nezaboravno i napeto putovanje od Pariza do Londona i do tajnih hodnika naše povijesti.

Dobitnici su Sanja Debrecin (Uriage Isophy raspršivač za nos), Josip Badanjak (Green & More Liquid Sun - Mlada zelena pšenica u medu), Kristina Elez (Simpa poklon paket), Petra Landripet (Splat Junior čarobna pjena), Arabela Novak (Jens Lapidus, 'Stockholm delete'), Katarina Katavić (Camilla Läckberg 'Skriveno dijete') i Maja Biondic Petričević (Dan Brown 'Da Vincijev kod').