LJETNI ODMOR

Uvijek modno usklađena obitelj: Maja Šuput dotjerala sebe, sinčića Blooma i supruga Nenada

06.07.2022 u 12:05

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput trenutno odmara u Poreču sa svojom obitelji, a putem društvenih mreža redovito nas obavještava kako se tamo provodi

Nakon senzacionalne fotografije u bikiniju, Maja Šuput objavila je još nekoliko privatnih kadrova s ljetnog godišnjeg odmora u Poreču. Na društvenim mrežama počastila je sve svoje pratitelje preslatkim obiteljskim fotografijama kojima je sve oduševila.

Za svoj su večernji izlazak, pjevačica Maja Šuput, njezin suprug Nenad Tatarinov i sinčić Bloom uskladili svoje modne kombinacije i izgledali ni manje ni više nego spremni za modno fotografiranje za neku naslovnicu. Poznata plavuša odabrala je trendi modne komade, lepršave kratke hlače i pripijeni top, te se ogrnula sakoom, a na noge je na iznenađenje mnogih obula ravne sandale.

Rijetke su prilike kada Maja ne nosi cipele na visoku petu, ali ovaj odmor došao joj je sjajno i zbog ležernosti koju si sada može priuštiti. Svog je sinčića također odlučila odjenuti u bijelo od glave do pete, a dugu kosicu svezala mu je u repić kako bi mu bilo lakše po ljetnim vrućinama.

I tata Nenad obukao je bijelo, a nakon opuštene šetnje uz more uslijedila je ekskluzivna večera u četiri slijeda.

Obitelj Šuput- Tatarinov ne krije da voli uživati u slasnim delicijama te se nerijetko počaste najboljim gastronomskim ugođajima diljem Hrvatske ali i izvan nje. U tome im se uvijek pridruži njihov jednogodišnji Bloom.