FASHION GURU

Da nije bila potpisana, ne bih uopće prepoznao Capakovu zamjenicu. Totalna transformacija Marije Bubaš, kao da je bila na makeoveru!

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 22.09.2021 12:07
  • Objavljeno 22.09.2021 u 12:07
Marija Bubaš

Marija Bubaš

Izvor: Pixsell / Autor: EMICA ELVEDJI/JURICA GALOIC/PIXSELL/Sreenshot

Capakova zamjenica Marija Bubaš gostovala je sinoć na TV-u, a njezin novi imidž nije mogao proći nezapaženo

U sinoćnjoj emisiji RTL-a pojavila se epidemiologinja Marija Bubaš, čije smo ime svi već naučili u proteklih godinu i pol.

Moram priznati da mi je draže vidjeti zamjenice nego gospodina Capaka u potkošulji ili na kutiji, one se barem srede kad to treba. Epidemiologinja Bubaš tako se pojavila u TV studiju s novim imidžom.

Imala je itekako zanimljiv nastup, no da nije bila potpisana, ne bih uopće prepoznao Capakovu zamjenicu. Totalna transformacija, kao da je bila na makeoveru! Mogu samo konstatirati da je pandemija nekima donijela i nečeg dobroga… Gospođa Bubaš izgleda bolje nego ikad i neka samo tako i nastavi.

  • +1

Marija Bubaš

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot/RTL

Nije joj ovo prvi put da blajha kosu i do sada je obično imala ravne frizure, a prije godinu dana nosila je neke čudne pramenove i kraću kosu. Za TV nastup stavila je već viđene naočale, ali sad puno više dolaze do izražaja uz novu zurku i novi stil šminkanja.

  • +3

Marija Bubaš

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.