VOLE GA SVE GENERACIJE

Courteney Cox jedva je dočekala povratak ovog modnog trenda, koji smo kroz godine viđali na brojnim trendsetericama

19.03.2021 u 23:19

Bionic
Reading

Traperice su osnovni dio garderobe većine populacije, stoga njihova popularnost ne jenjava iz godine u godinu, no ostali odjevni komadi od trapera imaju svoje uspone i padove. Ove sezone traper se vraća u modu u velikom stilu, a što o trendu 'traper na traper' misli glumica Courtney Cox, jasno je pokazala svojim posljednjim stajlingom

Otkada je postao popularan među mladima 1950-ih, traper neumorno iz sezone u sezonu slovi kao vječni komad koji nikad ne izlazi iz mode. S godinama je doživio toliku popularnost u svijetu da ga danas na policama trgovina možemo pronaći u svim bojama, modelima, stilovima te na svim odjevnim komadima, a ove sezone bit će popularniji nego ikad.

Modni stručnjaci na sva zvona najavljuju popularnost udobnih traperica širih nogavica - bootcut, trapezica i baggy modela, no traper ćemo u narednim mjesecima obožavati od glave do pete.

  • +20
Traperice visokog struka Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ove godine posebno ćemo ga obožavati u formi haljina i košulja, a voljeni traženi bit će i traper suknje, jakne i kombinezoni. Da će traper imati glavnu riječ u 2021. dalo se naslutiti još prošle godine. Odjevni komadi od trapera preplavili su police trgovina, a u istom tonu će proteći i aktualna godina.

  • +2
Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvijezda 'Prijatelja' Courteney Cox kao da je jedva dočekala povratak trenda nošenja trapera od glave do pete. Glumicu su nedavno paparazzi uslikali u šetnji Zapadnim Hollywoodom, a nosila je ležerno izdanje koje se sastojalo od traperica ravnog kroja i traper košulje. Da je manje više, Cox je još jednom dokazala zaokruživši svoj stajling vječnim bijelim tenisicama i jednostavnom crnom torbom.

  • +9
Slavne trendseterice u traperu od glave do pete Izvor: Profimedia / Autor: Curtis Means / Acepixs / Profimedia