ZA SVE RAZINE OČEKIVANJA

ComfortZone – nova Hansgrohe linija miješalica Metris

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.11.2011 13:32
  • Objavljeno 09.11.2011 u 09:54
Hansgrohe ribica

Hansgrohe ribica

Izvor: tportal.hr / Autor: Pilot Stuttgart

Smije li se tražiti nešto više? Kad smo kod teme udobnosti, Hansgrohe ne poznaje kompromise: bilo da se radi o pranju ruku, kose, osvježavanju ili punjenju kante za vodu – umivaonik bi svatko trebao moći koristiti prema svojim željama. Više individualnog prostora ispod miješalica nudi nova linija Metris tvrtke Hansgrohe, vodećeg proizvođača miješalica i tuševa. Korisni prostor ispod miješalice, tzv. ComfortZone, bira se odabirom neke od niza dimenzija samih miješalica. Drugim riječima – miješalice rastu s potrebama
Hansgrohe

Hansgrohe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Hansgrohe

Nova Hansgrohe linija miješalica Metris nudi veliki izbor visina, prema individualnim potrebama.

Udobnost u svakoj visini i svakom obliku
Nova linija armatura Metris nudi rješenja za sasvim različite navike i uvjete kod prostora za pranje: Bilo da se radi o plosnatoj keramici, visokom samostojećem umivaoniku ili malom umivaoniku za pranje ruku – pet miješalica s ComfortZonama visine 100 do 260 mm mogu se kombinirati prema navikama korištenja. Svatko bira točno miješalicu koju treba za svoj umivaonik. Raspoloživ prostor ispod armatura Metris 200 i 260 je dovoljno velik da se mogu napuniti kante za vodu, visoke vaze ili čak oprati kosa.

Nove kombinacije Focus linija
Već postojeća i vrlo povoljna kolekcija miješalica Focus dobila je nove proizvode. Sada i ova kolekcija nudi više fleksibilnosti kod umivaonika: Focus 190 slavine su zahvaljujući novoj, prostornoj ComfortZone idealni partneri za kombinacije s plitkim umivaonicima postavljenim na većim kupaonskim ormarićima.
Zahvaljujući pouzdanoj keramičkoj kartuši temperatura i količina vode kod svih novih miješalica se mogu ciljano i jednostavno podesiti. K tome su sve armature serijski opremljene Hansgrohe EcoSmart tehnologijom. Perlator koji je integriran u izljevnu cijev omogućava trajno ekonomičan protok vode od pet litara po minuti i obogaćuje vodu zrakom kako bi mlaz bio ugodno mek i pun.

Što mi odgovara? Što mogu kombinirati?
Savjetovanje kod odabira odgovarajućih armatura pruža Hansgrohe ComfortZone tražilica na adresi www.hansgrohe-int.com/comfortzone. Prema tome kako će se prostor za pranje koristiti, korisnik dobiva prijedloge za odgovarajući model miješalice. Drugi korak je uređenje prostora oko umivaonika. S konfiguratorom Hansgrohe Ambience Configurator na www.hansgrohe-int.com/configurator, može se iskombinirati keramika i odgovarajuća armatura. Od pet mogućih kombinacija – od malog ormarića do ugradbenog umivaonika – Configurator odabire tehnički kompatibilnu kombinaciju. Nadalje, konfigurator predlaže odgovarajuće miješalice iz serija Metris i Focus.

Hansgrohe izložbeni salon nalazi se u Novom Zagrebu, Horvatova 82. Za popis prodajnih mjesta posjetite www.hansgrohe.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi