ARIEL

Color & Style

18.09.2009 u 12:23

Bionic
Reading

Ormari su Vam puni stare odjeće koju ne nosite, a Vi ne znate kamo s njom? Uzrujava Vas što imate ormar pun novih odjevnih predmeta koji su već nakon nekoliko pranja izgubili boju i sjaj? Volite biti u trendu, ali financije Vam ne dopuštaju redoviti šoping? San Vam je imati svog vlastitog modnog stilista? Volite darivati, ali volite i dobivati poklone?

Puno pitanja, a samo je jedan odgovor: predstavljanje novog deterdženta Ariel Color & Style koje će se održati u atriju Arheološkog muzeja (terasa Lemon Bara) u Gajevoj 10, u subotu, 19. rujna 2009, od 10 do 14 sati.

Svi zainteresirani moći će uživati u modnoj reviji koju potpisuje Udruga modnih dizajnera Zagrebačke županije (UMD) i koja ovom prigodom predstavlja svoje članove – mlade hrvatske dizajnere i njihove kreacije inspirirane logotipom Ariela. Osim uživanja u modnoj reviji u atriju Arheološkog muzeja, svi posjetitelji moći će dobiti korisne savjete modnih stilista o tome kako pomoću Ariela osvježiti svoju odjeću, stilizirati je na nov način i osvježiti svoj osobni stil.

Zainteresirani građani će također moći uživati u modnim savjetima na još četiri lokacije u središtu Zagreba: u Bogovićevoj ulici nasuprot legendarnog kafića Charlie, u Tkalčićevoj ulici kod parka, na Trgu maršala Tita ispred Hrvatskog narodnog kazališta te ispred paviljona na Zrinjevcu. Modni stilisti okupljeni u Udruzi modnih dizajnera Zagrebačke županije bit će na usluzi Zagrepčanima zainteresiranima za unapređenje vlastitog modnog identiteta.

Promocija novog Ariela imat će i dobrotvornu notu jer će se na svih pet lokacija – od atrija Arheološkog muzeja do Zrinjevca – prodavati majice koje su posebno za ovu prigodu osmislili dizajneri UMD-a na temu Arielovog logotipa, vodeći računa da njihova kreacija bude nosiva u raznim prigodama. Ukupna sredstva prikupljena prodajom dizajnerskih majica namijenjena su kupnji jastučića za novorođenčad Klinike za ženske bolesti i porode Kliničke bolnice Merkur. Ariel će također Kliničkoj bolnici Merkur donirati šestomjesečnu zalihu deterdženta za pranje rublja.