NAGRADNJAČA

Clean&Clear® – njega za tinejdžere, rezultati zauvijek!

03.06.2013 u 13:39

Bionic
Reading

Clean&Clear® linija proizvoda namijenjena prvenstveno mladenačkoj osjetljivoj koži, idealan je borac koji oduvijek uspješno pobjeđuje omražene akne i prištiće. U sezoni kada sa svih strana pristižu upozorenja o intenzivnoj peludnoj groznici, koža također ne ostaje imuna na sve promjene i neugodnosti izvana.

Clean&Clear® linija kozmetičkih preparata pomoći će vam održati kožu čistom i zdravom od nepovoljnog utjecaja proljetnog razdoblja kao i pružiti temeljitu pripravu za nadolazeće ljetne vrućine.

Razdoblje adolescencije je idealno vrijeme za stjecanje zdravih navika, a započeti na vrijeme njegovati svoju kožu znači da će nam kasnije itekako biti zahvalna i uzvratiti zdravim i blistavim tenom. Temeljito čišćenje uvijek počinje uklanjanjem nečistoća, mitesera i mrtvih stanica, dakle dobrim i kvalitetnim piling – gelom za umivanje. Njega se dalje održava svakodnevnim korištenjem odgovarajućeg losiona te je konac svega hranjenje kože kvalitetnom kremom.

U Clean&Clear® liniji proizvoda pronaći ćete adekvatne kozmetičke proizvode za navedene korake održavanja kože čistom i zdravom. Za prvi korak uklanjanja nečistoća preporučujemo Blackhead Clearing gel-piling za lice, koji pomaže u borbi protiv mitisera od prvog dana korištenja. Glavni problem s kožom su mrtve stanice koje začepljuju pore te uzrokuju stvaranje mitesera i pojačano lučenje sebuma, na što preventivno djelujemo upravo Blackhead Clearing gel-pilingom, kao i Blackhead Clearing losionom za čišćenje mitesera. Nakon umivanja se preporučuje korištenje losiona za lice, kojim se natopi blazinica vate te laganim pokretima uklanja ostatak nečistoća, prljavštine i masnoće. Ako ste ljubitelj brzih i efikasnih tretmana tu je Blackhead Clearing 2u1 gel maska za umivanje i uklanjanje mitesera.

Nije rijetkost da su upravo tinejdžeri skloni masnijoj koži koja se sjaji i stvara neugodan osjećaj. Clean&Clear® za takav tip kože nudi Shine Control piling gel za lice posebno namijenjen masnoj koži. Osim što uklanja odumrle stanice, sprječava i pojavu blještavog i sjajnog tena.
Clean&Clear® Deep Action je kremasti gel za umivanje za svakodnevnu njegu. Ova kremasta kupka dubinski čisti vaše pore ne isušujući pri tom kožu te temeljito odstranjuje i najmanju nečistoću. Gel je nježan za kožu lica i pruža osjećaj svježine tijekom nanošenja.

Svakodnevna briga za svoju kožu smanjuje rizik od upala, infekcije i alergijskih reakcija, a čist i blistav ten čini da se osjećamo ljepše i samopouzdanije, što je za tinejdžerske godine iznimno važno. Svi Clean&Clear® proizvodi klinički su testirani.

Započnite dan mirisnom svježinom koju pruža Clean&Clear® i osjećajte se ugodno u svojoj koži svakoga dana!

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio četiri paketa koji sadrže Clean&Clear Shine control dnevni piling gel za lice i Clean &Clear Deep Action kremastu kupku za umivanje!

Nagradu su osvojili:

Dubravka Lubina
Nevenka Dončević
Patricija Posavec
Vedrana Jozić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.