S MINI PETOM

Čizme poput ovih bile su veliki hit 90-ih, a sada ponovno dominiraju stajlinzima

28.01.2024 u 20:20

Bionic
Reading

Čizme s malom petom trenutno su najpopularnije i kao trend ostaju postojane i u novoj kalendarskoj godini

Svaka zimska sezona donosi neke nove trendove po pitanju čizama kao nezaobilazne obuće kad nastupi značajan pad temperatura. Uz modele bajkerskog šarma, modni svijet ove sezone ne krije fasciniranost verzijama s minijaturnom petom kitten, što nimalo ne čudi.

Potaknuta trendom tihog luksuza, koji daje kultni status minimalističkoj modi devedesetih, sasvim je jasno da popularna obuća iz tog razdoblja ponovno uživa u svojih pet minuta slave, a to je slučaj i s onom koju krasi minijaturna potpetica.

  • +17
Čizme s potpeticom kitten Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Čizme s petom kitten - ultimativni trend sezone

Osim stajlinga modnih ovisnica okupljenih na Instagramu i TikToku, u prilog novoj popularnosti čizama s minijaturnom petom kitten dovoljno govore i aktualne kolekcije renomiranih brendova.

Njihov šarm bio je osobito primjetan na modnoj reviji skandinavskog it brenda Ganni, inovativnog Copernija, ali i američkog The Rowa - sinonima za hit estetiku tihog luksuza.

Jednako lake za nošenje koliko i udobne, s iznimnom lakoćom podnose različite stilove odijevanja. Zahvaljujući maloj potpetici, mogu se nositi svakodnevno, a predstavljaju pravi modni dodatak svakom outfitu. Vintage modeli i nove varijacije predstavljaju se kao esencijalni modeli. Posljednjih tjedana naveliko krase stajlinge jednih od najvećih predvodnica trendova današnjice, kao što su Kendall Jenner, Emily Ratajkowski, Hailey Bieber, Rosie Huntington-Whiteley i Gigi Hadid.

Modna inspiracija: Kako isfurati čizme s petom kitten