PARIŠKI TJEDAN MODE

Modna revija u drugom planu: Slavne ljepotice ovim su izdanjima uspjele ukrasti svu pozornost

26.02.2020 u 15:40

Bionic
Reading

Francuska modna kuća Saint Laurent na čelu s belgijskim dizajnerom Anthonyjem Vaccarellom na novom izdanju pariškog Tjedna mode predstavila je novu, ready-to-wear kolekciju namijenjenu sezoni jesen/zima, a priliku da ju prvi ugledaju na modnoj pisti nisu željele propustiti brojne zvijezde iz filmske i modne industrije

Glamuroznu reviju belgijskog dizajnera Anthonyja Vaccarella, koji funkciju kreativnog direktora modne kuće Saint Laurent obnaša od travnja 2016. godine, svojom pojavom uveličale su brojne poznate zvijezde.

Uz poznate Francuskinje, glumicu Charlotte Gainsbourg i kćer bivše urednice pariškog Voguea, Juliu Restoin Roitfeld, modnu reviju poznatog francuskog brenda iz prvih redova pratile su i brojne zvijezde s holivudske A-liste.

  • +7
Poznati na reviji modne kuće Saint Laurent Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Prikladno odjevene u komade s potpisom ove poznate francuske kuće, dame poput glumica Lily Collins, Argentinke Ane de Armas i supruge pjevača Justina Biebera, Hailey Baldwin, na glamuroznoj reviji pažnju su plijenile u zavodljivim verzijama modnog klasika u znaku male crne haljine.

Kao zaštitno lice brenda Saint Laurent, veliku pozornost privukla je i zvijezda serije 'High Fidelity', 31- godišnja glumica Zoe Kravitz koja se na reviji pojavila u društvu oca, poznatoga glazbenika Lennyja Kravitza, dok se najstariji sin bračnog para Beckham na reviji pojavio u društvu djevojke, američke glumice Nicole Peltz.