ZBUNILA MODNU STRUKU

Neobičan modni odabir: Svi se pitaju što to lijepa supruga Justina Biebera ima na nogama

27.02.2020 u 11:52

Bionic
Reading

Proslavljena manekenka i supruga Justina Biebera, Hailey Bieber, uvijek nas iznova oduševljava svojim modnim kombinacijama, na osnuvu kojih niže pohvale modne struke. No, lijepa plavuša nedavno je mnoge zbunila svojim izborom stajlinga, točnije jednog neidentificiranog modnog dodatka

Manekenka Hailey Baldwin, koja je udajom za pjevača Justina Biebera postala Hailey Bieber, bez sumnje je jedna od najbolje odjevenih trendseterica današnjice, no i najbolji u nekom trenutku pokleknu. 23-godišnja ljepotica je nedavno stigla u Pariz, gdje se trenutno održava Tjedan mode, a vrijeme između revija je odlučila kratiti šopingom.

Kada je izlazila iz dućana modne kuće Bottega Veneta slavnu manekenku dočekala je horda paparazza koji su spremno čekali uslikati je. Umjesto u još jednom senzacionalnom izdanju, Hailey je gradom prošetala u stajlingu koji je pomalo zbunio njezine obožavatelje, ali i modnu struku.

  • +12
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Lijepa manekenka odlučila se za ljubičastu od glave do pete. Predimenzioniranu pletenu vestu i efektnu kožnu suknju s dugim prorezom koji otkriva nogu koji nose potpis njujorške dizajnerice Sally LaPointe, atraktivna supruga Justina Biebera je začinila crnom Bottega Veneta torbicom, tamnim Saint Laurent sunčanim naočalama, ljubičastim štiklama s potpisom Stuarta Weitzmana te jednim neidentificiranim modnim dodatkom.

Riječ je o kožnom pokrivalu za noge koji izgleda kao hibrid kožnih čizmi i tajica. Ovaj neobičan modni dodatak dizajnirala je Sally LaPointe u sklopu svoje kolekcije za jesen/zimu 2020., a na stranicama brenda još uvijek nije dostupan za kupnju.

Jasno je kako nije riječ o funkcionalnom modnom dodatku, već o komadu koji ima isključivo dekorativnu svrhu, a obzirom da ništa slično nismo vidjeli na modnoj sceni, preostaje nam samo čekati ne bi li vidjeli hoće li ovaj modni dodatak u bliskoj budućnosti prigrliti i druge trendseterice.