najpoželjniji komad

Čista elegancija: Novoj Diorovoj torbici bezvremenskog dizajna predviđa se kultni status

12.04.2023 u 13:47

Bionic
Reading

U Diorovoj kolekciji proljeće/ljeto 2023. mjesto je pronašla najnovija torbica naziva Key koja dolazi u bež i crnoj boji, a predviđa se da će postati još jedan klasik

Dior je poznat po proizvodnji torbica koje su dugoročno održive, funkcionalne i besprijekorno elegantne, a sada je lansirao najnoviji model koji dolazi sa svim predispozicijama da postane vječni modni klasik.

Riječ je o torbi naziva Key koji je, objašnjavaju u Dioru, nastao prema inspiraciji loga tvrtke te ga opisuju kao 'spoj bezvremenskog stila i suvremene odvažnosti, prožete retro utjecajima'.

Kao i sve torbice koje s ponosom nose Diorov logo, svi Key modeli izrađeni su ručno i u najvišoj kvaliteti izrade.

Dior Key torbica Izvor: Promo fotografije / Autor: Dior Promo

'Komadi se šivaju jedan po jedan u beskrajno preciznom sklapanju svih dijelova', tvrde u Dioru.

Autorica ove neodoljive torbe je najuglednija Diorova dizajnerica Maria Grazia Chiuri koja ju je predstavila u kolekciji proljeće-ljeto 2023. godine.

Dolazi u dvije boje i dvije veličine: crnoj i bež nijansi te malih i srednjih dimenzija, a svi imaju kopču u obliku ključa (eng. key) ukrašenog inicijalima Christiana Diora u zlatnom metalu.

Ovom modelu predviđa se kultni status kakav su stekle torbice poput Lady 95.22, Bobby Frame, St. Honoré ili Caro, a neupitan je i momentalni uspjeh na modnoj sceni kakav postiže baš svaki komad koji izađe iz Diorove radionice.