CICAPLAST LAVANT B5

Čišćenje osjetljive i nadražene kože koje umiruje i njeguje

10.02.2015 u 17:09

Bionic
Reading

Ove godine La Roche-Posay predstavlja novog člana u liniji Cicaplast za pranje nadražene ili osjetljive kože beba, djece i odraslih: Cicaplast Lavant B5 pjenušavi je gel za čišćenje iznimno osjetljive, suhe ili nadražene kože koji pomaže u optimalnoj obnovi kože lica, tijela, vlasišta i intimnih područja

Cicaplast Lavant B5 pjenušavi je gel za čišćenje iznimno osjetljive, suhe ili nadražene kože te je primjeren za kožu beba, djece i odraslih. Proizvod pomaže u optimalnoj obnovi osjetljive kože lica, tijela, vlasišta i intimnih područja. Sadrži Panthenol- učinkovit aktivan sastojak koji umiruje suha i nadražena područja, antibakterijske agense ( bakar-cink-mangan) za čišćenje kože bez narušavanja njene prirodne ravnoteže, glicerin koji vraća koži vlagu, te termalnu vodu La Roche-Posay koja umiruje nadraženu i osjetljivu kožu.

Cicaplast Lavant B5 ispitan je pod dermatološkom, pedijatrijskim i ginekološkim nadzorom te pruža optimalnu toleranciju za osjetljivu kožu: bez parabena,parfema, sapuna i alkohola. Korišten uz Cicaplast Baume B5 balzam, predstavlja cjelovit tretman za obnovu oštećene ili nadražene kože.

Panthenol umiruje osjećaj nelagode i svrbeži te obnavlja osjetljivu kožu. Antibakterijski agensi ( bakar-cink-mangan) sprječavaju proliferaciju bakterija. Formula je ispitana pod dermatološkim, pedijatrijskim, ginekološkim i oftamološkim nadzorom te je primjerena za osjetljivu kožu beba, djece i odraslih. U kontaktu s vodom se tekstura gela pretvori u laganu pjenu diskretnog mirisa koja se stapa s kožom te ju ostavlja mekom i očuvanom. Ne isušuje kožu i ne nadražuje oči.

Cicaplast Lavant B5 - gel za pranje osjetljive nadražene kože dolazi u pakiranju od 125 ml po cijeni od 69,47 kn