LEOPARDoMANIJA

Ljetni zov divljine: Pronašli smo najljepše komade u 'it' uzorku sezone

12.08.2018 u 13:06

Bionic
Reading

S godinama staža na modnoj sceni uzorak leoparda postao je bezvremenski klasik. I dok u zimskim mjesecima najčešće krasi različite modele kaputa, ovoga ljeta nametnuo se kao 'it' uzorak sezone

Veliku popularnost uzorka leoparda u aktualnoj sezoni mnogi pripisuju Instagramu i modnim blogericama koje su popularne točkice, prugice i cvjetne dezene na odjevnim komadima uspjele izgurati u drugi plan.

Suknja Naomi s potpisom australskog brenda Realistaion Par uvjerljivo je najpopularniji ljetni komad ukrašen tim uzorkom, o čemu, osim rezultata prodaje, govore dobivene titule 'najpopularnije suknje na društvenim mrežama' i 'najviralnijeg odjevnog komada godine' na modnim blogovima.

A post shared by AnneLaure Mais (@adenorah) on

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

Iako print leoparda nikad ne izlazi iz mode, na policama trgovina ove se sezone, osim suknji, može pronaći velik broj komada u tom uzorku.

  • +35
Uzorak leoparda Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Upadljiv print leoparda mnogim ženama predstavlja veliki modni iskorak i izazov za kombiniranje, no modni znalci složni su u mišljenju da će najbolje pristajati uz jednostavne krojeve i ravnu liniju odjeće, osobito komade u crnoj boji, koji tom uzorku daruju dozu elegancije.

  • +15
Uzorak leoparda na slavnim ljepoticama Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras