NOVI/Stari TRENDOVI

Čini se da će ovo biti najtraženiji modeli sandala, a neke od njih sigurno već imate u ormaru

02.04.2021 u 13:30

Bionic
Reading

Nakon što smo više od godinu dana proveli u ravnoj obući poput combatica, tenisica ili birkenstockica, kladimo se da bi se sad mnoge trendseterice rado prošetale i u nečemu ženstvenijem i elegantnijem

Sve se više traže sandale, a to potvrđuju i novi podaci modne platforme Lyst s koje tvrde da tri modela ljetne obuće iz tjedna u tjedan bilježe sve više pretraživanja. Ne morate ni pogađati da su i dalje pri vrhu pretraživanja udobne Birkenstockice, iz kojih po svemu sudeći nećemo izlaziti ni ovoga ljeta.

No za one kojima udobnost nije na prvom mjestu, tu su elegantniji i daleko više seksi modeli sandala s tankim remenčićima, kakve smo viđali i prethodnih sezona. Da će biti itekako popularne i ove sezone, dovoljno govori podatak da je potražnja za njima narasla za čak 36 posto, a kakvi se modeli nude pogledajte u našoj fotogaleriji.

  • +11
Sandale s remenčićima Izvor: Promo fotografije / Autor: & Other Stories

Ako ste u potrazi za proljetno-ljetnom obućom, mnogi brendovi ih već imaju u ponudi, pa ćete zasigurno biti na 'slatkim mukama', a ove sezone naglasak je na pastelnim tonovima...

Za one koji preferiraju ravnu obuću tu su ove godine jako popularne tzv. ribarske sandale. Riječ je o kožnim verzijama sandala koje su nekad klinci nosili kako se ne bi na plažama naboli ne stijene i ježeve. Ovi 'ružni' modeli sandala dolaze s dizajnerskim, ali i high street potpisima, a potražnja za njima u samo tjedan skočila je za 31 posto. Modeli s potpisom Moschina, Gabriele Hearst i Dr. Martens trenutačno su najtraženiji.