ASHLEY ROBERTS

Niste sigurni da su žutozelena i ružičasta dobra kombinacija? Ovaj efektni stajling je dokaz da su super par

02.04.2021 u 12:44

Bionic
Reading

Kamo god da se uputi, za atraktivnom radijskom voditeljicom i članicom Pussycat Dollsa Ashley Roberts, okreću se mnoge glave na londonskim ulicama

Lijepa plavuša ne boji se spojiti nespojivo, a vedre boje i hrabri uzorci njezin su vrlo čest izbor.

Svojim razigranim modnim izdanjima Ashley redovito unosi veselje na ulice britanske prijestolnice, a kako je u jednom ranijem intervjuu otkrila tek kad se preselila u London iz LA-ja odrekla se tamne odjeće i krenula eksperimentirati s bojama.

Ashley (39) prošetala se do svog posla na radijskoj postaji Heart FM, a ni ovo njezino pojavljivanje nije prošlo nezapaženo.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A kako ni ne bi jer je odvažna Amerikanka s londonskom adresom iskombinirala dvije nijanse koje bi se tek rijetki usudili nositi: žutozelenu i ružičastu. Ali i ovaj je stajling ponovno pokazao kako je Ashely jedna od onih dama koji s lakoćom prate trendove, ali na svoj način.

  • +4
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ashley je iskombinirala upečatljivu vestu s velikim motivom trešnje britanskog brenda Markus Lupfer s PVC hlačama u intenzivnoj ružičastoj (Fiorucci), a stajling je dodatno zaokružila retro sunčanim naočalima, stilleticama i mladenačkom frizurom.