LATINO DIVA

'Ti si definicija ljepote': Jennifer Lopez zaludila fanove najnovijom objavom na Instagramu

02.04.2021 u 12:08

Bionic
Reading

Za prelijepu glumicu, pjevačicu i poduzetnicu Jennifer Lopez vrijeme kao da je stalo jer se nije puno promijenila od dana kad je krenula osvajati svijet

Teško povjerovati kako će ove godine u srpnju Jenny from the Block proslaviti 52. rođendan, jer poznata ljepotica portorikanskih korijena kao da ne stari.

Uvijek turbo zaposlena, J.Lo se trenutačno nalazi u egzotičnoj Dominikanskoj Republici gdje snima svoj novi film 'Shotgun Wedding' s Joshom Duhamelom.

Slavna ljepotica što god da takne pretvara u zlato, pa ne sumnjamo ni da će i ovaj projekt biti pun pogodak jer se i u svijetu glume odlično snalazi što je dokazala ulogom Ramone u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta'.

U predahu od posla, J.Lo krati vrijeme na društvenim mrežama te je postavila fotografiju sa snimanja koja je u kratkom roku skupila bezbrojne lajkove.

Jennifer redovito izaziva divljenje svojom figurom koju je dovela do savršenstva napornom tjelovježbom i zdravim životom, pa joj svaka kombinacija fantastično pristaje.

U efektnoj haljini s gornjim dijelom poput korzeta i raskošnom suknjom koju je sparila s combat čizmama, J.Lo je sve ostavila bez daha.

  • +21
Jennifer Lopez Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Jednostavna frizura i minimalistički make up odlično se uklopio u ovaj look poduzetne glazbenice i pjevačice koja je početkom godine lansirala i svoju liniju kozmetike pod nazivom J.Lo Beauty.

'Savršenstvo', 'Ti si definicija ljepote', 'Ljepotica', 'Divna', samo su redali komplimenti od strane oduševljenih obožavatelja Jennifer Lopez koja je zaradila brojne pohvale i za svoj nastup na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena.