PONUDA I CIJENE

Čime brzo i povoljno osvježiti svaku kupaonicu

11.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Ima li boljeg mjesta u bilo kojem domu za opuštanje od kupaonice? Ako slučajno želite malo osvježiti svoj mali kućni spa kutak, evo što se nudi u našim trgovinama

Dovoljno je tek nekoliko svjećica, pokoja sitnica i svaka kupaonica može dobiti novo ruho koje će biti pravo osvježenje

Ako vam je već dosadila stara kupaonica, a trenutno nemate vremena ili novca da ju preuredite, možete kupiti nekoliko stvarčica i dati joj ljepši i moderniji izgled

Ne želite li velike promjene u kupaonici, već samo trebate zamijeniti dotrajale stvari poput dozera za sapun, možete ih kupiti u gotovo svim trgovinama i birati između pojedinih komada ili cijelih setova u koje su uključene i čaše za četkice za zube. Home Sweet Home tako ima vesele komade u više boja nekoliko proizvođača, o čemu uvelike ovise i cijene. Simpatična posudica za sapun Orvino u nekoliko boja tako stoji 55 kuna.

Kupaonica će brzo dobiti novi izgled ako primjerice stavite mali tepih i ručnike u istom ili odgovarajućem tonu s pločicama ili sanitarijama. Tako u Kiki ima velik izbor setova kupaonskih tepiha, a kockasti sa smeđim nijansama može se kupiti za 99 kuna.

Police u kupaonici baš kao i u ostalim prostorijama u stanu imaju estetsku i funkcionalnu namjenu. Obzirom na slobodne zidove u kupaonici i količinu stvari, možete odabrati između više vrsta polica. Iznad kade su pogodne kutne police jer su idealne za gelove za tuširanje, šampone i ostalu kozmetiku. Možete postaviti više njih, jednu iznad druge, tako da ne zauzimaju puno mjesta, a stvari neće biti razbacane i nagurane. Emmezeta primjerice nudi manju, rešetkastu viseću policu koja se može smjestiti bilo gdje u kupaonici, a košta tek 30 kuna.

Želite li samo stvoriti ugodno ozračje i uživati u toploj kupki nakon napornog radnog dana, dovoljno je upaliti nekoliko svjećica i utonuti u mir i tišinu. Novootvoreni dućan Miris prirode ima poznate svijećeYankee, a male dušice u više mirisa koštaju 59 kuna po paketu.