romantika na oscarima

Cillian Murphy strastveno je ljubio suprugu pa joj posvetio dirljiv govor

11.03.2024 u 10:57

  • +4

Cillian Murphy

Izvor: Profimedia / Autor: Jennifer Bloc / imago stock&people / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Oppenheimer' kući je ponio Oscara za najboljeg glumca, a razlog svog uspjeha pripisuje sretnom obiteljskom životu i podršci supruge

U trenutku proglašenje za najboljeg glumca, Cillian Murphy nije krio svoju romantičnu stranu te je strastveno poljubio suprugu Yvonne McGuiness, a potom joj i posvetio dirljiv govor.

Zvijezda filma 'Oppenheimer' očekivano je slavio u ovoj kategoriji te je kući ponio jednog od sedam Oscara koje je osvojilo ovo remek djelo Christophera Nolana.

Tijekom čitave ceremonije kamere su hvatale par u trenucima razmjene zaljubljenih pogleda i nježnog primanja za ruku, a 47-godišnji Murphy sve je raznježio govorom posvećenim upravo svojoj 51-godišnjoj supruzi.

'Yvonne McGuiness, moja si partnerica u životu i umjetnosti. Tu su i moja dva sina, Malachy i Aran, koji sjede gore. Ja sam najsretniji čovjek. Jako vas volim', rekao je glumac i dodao u šaljivom tonu:

'Danas sam jedan jako ponosan Irac koji ima priliku stajati ovdje pred vama', izjavio je pa podigao svog Oscara u zrak, na što je publika oduševljeno klicala.

Iako je Murphy, proslavljen i ulogom u seriji 'Peaky Blinders', proteklih godina dosegao svjetsku slavu, nastavio je sa skromnim i sretnim obiteljskim životom, čemu najviše zasluga pridaje upravo svojoj supruzi.

  • +3
Oscar, 2024. Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Par se upoznao 1990-ih na kazališnim daskama i vjenčao 2004. godine te ima dva sina, za koju glumac uvijek ističe da su mu najvažniji na svijetu. Usprkos tome što su oboje bili na početku uspješne kazališne karijere, nakon rođenja drugog sina 2007. godine, odlučili su se preseliti iz Londona u Dublin kako bi u miru podizali svoju obitelj, odbijajući pritom čak i razne ponude za uloge u SAD-u.

  • +38
Crveni tepih 96. dodjele Oscara Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

'Važno je imati sigurnu, čvrstu bazu u životu. Moraš imati to sigurno mjesto. Za mene je to moja obitelj, moj otok udobnosti i lakoće. Iskreno, to je bilo ključno za moj uspjeh', rekao je voditeljici Lauren Laverne uoči početka ceremonije.

VANITY FAIR PARTY

Zabava za pamćenje: Dame u odvažnim izdanjima dominirale crvenim tepihom

Pogledaj galeriju