SLAVKO SOBIN:

'Cijeli sam život kržljavi klinac s velikom glavom'

14.05.2014 u 15:29

Bionic
Reading

Splitski glumac Slavko Sobin otkriva što ga je potaknulo da se posveti vježbanju te kako je dospio na naslovnicu svibanjskog izdanja časopisa Men’s Health

'Prije tri godine shvatio sam da nikad neću biti glumac kalibra Rakana Rushaidata ili Krešimira Mikića pa sam odlučio da mi barem manekeni neće oduzimati posao. Šalu na stranu, nikad nisam živio nezdravo, ali kad sam u 'Dolini sunca' vidio kako loše izgledam, rekao sam si: Sad je dosta! Otišao sam treneru Lenku Dorigattiju da me disciplinira i sad vježbam sam, i to je najbolji način. Svatko tko želi naučiti dobro iskoristiti vrijeme u teretani treba uzeti barem nekoliko sati privatnih treninga. To je ulaganje u sebe, a sa sobom smo ipak do zadnjeg dana', otkrio je glumac Slavko Sobin motive što su ga naveli da se posveti vježbanju te postigne rezultate koji su mu priskrbili i naslovnicu najnovijega hrvatskog izdanja časopisa Men’s Health, koji slavi deset godina izlaženja.


'Cijeli sam život kržljavi klinac s velikom glavom i tek sad polako počinju neke dobre promjene na mom tijelu, a i nije baš da su me iz Men’s Healtha samoinicijativno zvali. Ja sam se obratio njima i zamolio ih da mi pomognu s PR-om za jedan projekt o zdravom životu koji pripremam za najmlađe. 'Nije mi ni na kraj pameti bila naslovnica', istaknuo je Slavko i prisjetio se kada se okrenuo zdravom životu.