KAKVI TRBUŠNJACI!

Christian Grey je prošlost, žene žude za ovim frajerom

18.02.2015 u 14:51

Bionic
Reading

Ljepotani poput Ronalda i Davida Beckhama, mnogi će se složiti, dobili su dostojnog nasljednika jer Calvin Harris novo je zaštitno lice donjeg rublja slavnog brenda Emporio Armani

Calvin Harris inače je DJ porijeklom iz Škotske, ali dame diljem svijeta sretne su što je odbacio slušalice i sve suvišne krpice pa je ispred objektiva fotoaparata stao samo u donjem rublju.

31-godišnji glazbenik i dobitnik Grammyja tako je u kampanji za donje rublje za nadolazeće proljeće/ljeto pokazao isklesane trbušnjake i tetovaže. Američki mediji pišu da je odabran jer je Georgio Armani u njemu vidio pozitivnu energiju. I Calvin Harris imao je samo lijepe riječi za slavnu modnu kuću te je naglasio kako je oduvijek volio Armanijev dizajn.

Tko zna, da je Harris prije snimio ovu kampanju, možda bi baš on bio prvi izbor za ulogu Christiana Greya u hit filmu 'Pedeset nijansi sive'. Jamie Dornan, koji glumi velikog zavodnika Greya, također je model te nema puno glumačkog iskustva. To ga ipak nije spriječilo da dobije ulogu u filmu i postane miljenik žena diljem svijeta.