zna znanje

Chiara Ferragni zablistala u Zarinoj haljini, a cijena joj je prava sitnica

11.07.2023 u 20:20

Chiara Ferragni

Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Poznata Talijanka još jedanput je dokazala da za fantastičan outfit nije potrebna velika svota novca. U najjednostavnijoj haljini Chiara Ferragni izgledala je senzacionalno, no ovu haljinu rijetko koja dama bi se usudila odjenuti

Jedna od najpoznatijih influencerica karijeru je izgradila svojim dobrim stilom, a još jedanput pokazala je da zna znanje. Kad si bogat, lako je oblačiti se po posljednjoj modi, no uz ograničen budžet mnogi ne znaju šta i kako. Chiara Ferragni zato je još jedanput pokazala da za dobar outfit nije potrebno puno novca, već znanje kako odjeću kombinirati i nositi.

Ovaj se put Talijanka odlučila za jednostavnu monokromnu kombinaciju u boji koja sjajno pristaje njezinom tenu i boji kose. Odabrani bež outfit odiše jednostavnošću, ali i profinjenošću.

Haljinu koju je nosila za večer u Apuliji pronašla je u Zari, a njezina cijena izmamit će osmijeh na lica svih dama kojima se look svidio! Haljina je dostupna po cijeni od niti 8 eura, a moć ćete ju nositi od jutra do mraka, zbog čega je i više no isplativa!

Ferragni ju je kombinirala uz jednostavne bež natikače s visokom potpeticom i nude makeup.

  • +23
Elegantne natkače Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević