PODIŽE STAJLINGE

Carrie Bradshaw ovom je modnom dodatku vjerna godinama, a jasno je i zašto

21.07.2021 u 09:50

Bionic
Reading

Brojni obožavatelji slavnih prijateljica iz serije 'Seks i grad' s nestrpljenjem iščekuju saznati kako su se njihovi životi, ali i stil odijevanja promijenili tijekom godina

Prošlo je deset godina otkako smo slavnu četvorku iz 'Seksa i grad' imali priliku ugledati na ekranima, a čak i prve fotografije sa snimanja novih nastavaka dale su naslutiti kako se razvio stil odijevanja njezinih glavnih protagonistica.

  • +3
Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon Izvor: Profimedia / Autor: ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia

Iako slavna kostimografkinja Patricia Field, a koja je stvorila neka od kultnih modnih izdanja u seriji, ne sudjeluje u u novoj produkciji, junakinje serije i dalje njeguju stil kakvog je za njih osmislila, no prilagođen aktualnim modnim trendovima.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Navedeno je najvidljivije po modnom primjeru Sarah Jessice Parker koja je ovih dana na setu serije osvanula s dobro poznatim modnim dodatkom. Laskavu košulja-haljinu u boji lavande uz klasične crne salonke, glavna junakinja 'Seks i grada' stilizirala je omiljenim crnim remenom sa zakovicama, a s kojim su ju gledatelji serije i filmskih nastavaka iste nerijetko imali priliku ugledati.