KAO NA PISTI

Cameron Diaz u dva dana promijenila pet kombinacija

25.01.2012 u 11:34

Bionic
Reading

Kao prava ljubiteljica mode, Cameron Diaz nije propustila ni Pariški modni tjedan na kojem se i sama ponašala kao na pisti, s obzirom na promjene odjevnih kombinacija

Pariški tjedan mode nije propustila ni glumica Cameron Diaz. Zgodna 39-godišnja ljubiteljica mode oduvijek je izgledala mlađe, a to je ponovno potvrdila svojim mlađahnim osmijehom i savršenom linijom, ali i modnim kombinacijama, kojih je u tri dana promijenila čak pet.


Za Chanelovu reviju odabrala je crno-bijelu kombinaciju koja ostavlja dojam savršene elegancije. Jednostavna bijela haljinica koja prekriva koljena, a na koju je spontano prebacila crni lagani kaputić istaknula je njezinu vitku liniju.

Crne kožne hlače u kombinaciji sa sivim kaputom širokog ovratnika odabrala je za reviju Givenchyja. Prava seksi slatkica bila je u lepršavoj crnoj haljinici na bijele točkice, stegnute u struku, a dojam je upotpunila crnim sandalama visokih potpetica.

Na modnoj reviji Versacea, gdje se družila sa dizajnericom Donatellom Versace, u potpunosti je zabljesnula u crnoj kombinaciji savršenog kroja. Na Armanijevom šouu pojavila se u pripijenim uskim hlačama i crnoj majici, na što je obukla tanki baloner svijetlosive boje.