SVI SU GLEDALI U NJU

Bujnim dekolteom Lidija Bačić okretala glave, a za tportal je otkrila i svoje omiljene modne odabire

05.10.2018 u 14:08

Bionic
Reading

Na sinoćnjoj reviji poznatog hrvatskog modnog dvojca Elfs u Hrvatskom glazbenom zavodu Lidija Bačić je izazvala pravu pomutnju. Atraktivna pjevačica koju mnogi smatraju najzgodnijom Hrvaticom plijenila je poglede u pripijenoj haljini do koljena koja je naglasila njezine bujne obline

Modni dvojac Elfs sinoć je u prostorijama Hrvatskog glazbenog zavoda priredio pravi spektak, a brojnim estradnjacima u prvom redu se pridružila i pjevačica Lidija Bačić. 33-godišnja Splićanka na reviju je kasnila cijeli sat, no ipak je stigla na vrijeme pogledati kakvi nas sve noviteti očekuju ove jeseni.

Lijepa pjevačica na sebi je nosila seksi haljinu cvjetnog uzorka s potpisom dvojca Elfs, a upravo je ta haljina zaslužna za brojne poglede koji su sve vrijeme bili uprti u atraktivnu Lidiju. Pripijena haljina u prvi je plan stavila Lidijin bujni dekolte s kojeg je bilo teško skrenuti pogled, kao i duge noge koje je pjevačica dodatno produžila elegantnim crnim salonkama.

  • +86
Poznati na modnoj reviji ELFS u Hrvatskom glazbenom zavodu Izvor: Cropix / Autor: Pixsell i Cropix

Iako je zbog svog oskudnog odijevanja često bila tema medijskih napisa, pjevačica kaže kako je uvijek dosljedna svom stilu i ne planira ga mijenjati. Mala crna haljina ono je što Lidija rado čuva u ormaru. Pjevačica je za tportal otkrila kako se nikada nije povodila trendovima, već je radije birala odjeću ovisno o tome što joj se svidi.

'Moji 'must have' komadi su svakako mala crna haljina, razne vrste hlača, od crnih i bijelih do traperica, a izdvojila bih i crvenu haljinu, par dobrih košulja i naravno cipele. Cipele bih možda čak stavila na prvo mjesto. Imam ih toliko da više ne znam gdje ću s njima', priznaje Lidija.

  • +27
Elfs revija Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Čižmešija