PROMO

Budite prvi gost hotela uz jednu od najljepših svjetskih plaža

03.04.2024 u 11:00

Bionic
Reading

Otkrijte novu privlačnost Bluesun hotela Marina u Brelima koji će na svoj 60. rođendan odjenuti novo ruho! Investicijom od 13,17 milijuna eura u renovaciju cijelog hotela, investitor Eagle Hills najavljuje revitalizaciju koja će Marini donijeti zasluženu četvrtu zvjezdicu.

Obnova plažnog Bluesun hotela Marina donijet će mu potpuno novo lice, i obuhvaća svaki kutak hotela, od elegantnih novih soba do recepcije, lobby bara, restorana, dječjeg kluba, teretane i drugog. A Marina dobiva i nove sadržaje.

Tako će gosti u izvrsnoj hrani uživati na novoj restoranskoj terasi, dok će se najmlađi igrati na novom igralištu kraj same plaže, sa splash padom i zabavnim spravama. Gosti će svoje trenutke istinskog opuštanja doživjeti na privatnom sunčalištu kraj plaže, okruženi mirnom elegancijom udobnih novih sadržaja.

Smještena kraj poznate plaže Punta rata, koja je u Lonely Planetu nedavno proglašena jednom od 20 najljepših na svijetu, Marina obećava nezaboravno iskustvo odmora uz more.

Odmor u Marini upotpunjuje i novi Maestral Beach Club, smješten podno hotela, koji će ovog ljeta također biti obnovljen. U lounge atmosferi uz smirujuću glazbu, odličan izbor pića i ukusne snackove, ovaj će plažni klub biti idealno mjesto za kvalitetno opuštanje u sjeni mediteranskih borova. Kad padne večer, gosti će uživati u udobnim vrećama za sjedenje na samoj plaži.

U skladu s Bluesunovom predanošću potpori lokalnoj zajednici, sve radove obavljaju hrvatske tvrtke, čime se osnažuje predanost investitora Eagle Hillsa jačanju regionalnog gospodarstva i promicanju hrvatskog turizma.

Veliko otvorenje Marine je u svibnju pa pozivamo goste da budu među prvima koji će upoznati novi šarm i udobnost obnovljenog hotela.