IZGUBIO ŽIVCE

Bruce Willis brutalno izvrijeđao novinara na intervjuu

24.07.2013 u 09:19

Bionic
Reading

Iako je odradio već tisuće promotivnih intervjua, Bruce Willis pokazao se potpuno nesusretljivim u promociji svog novog filma 'Red 2'. U intervjuu se sarkastično rugao pitanjima voditelja i rekao da jedino razmišlja kako da što prije ode s tog razgovora

Pedesetosmogodišnji glumac natjerao je voditelja da sjedi tijekom neugodnog razgovora na kojem je bilo jasno da zapravo tamo ni ne želi biti.

Voditelju stanice Magic FM rekao je da bi htio otići s tog intervjua pa čak je i dodavao sarkastične primjedbe o kvaliteti postavljenih pitanja, prenosi Mail Online.  'Jedva mogu izdržati ovaj intervju', rekao je u jednom trenutku.

Kad je voditelj pitao Brucea na kojom mjestu mu se najviše svidjelo snimanje filma, zvijezda je rekao Istanbul, iako film nije sniman tamo.

'Je li ti ijedan glumac ovo rekao, Jamie', obratio se Bruce novinaru Jamieju Edwardsu. 'Ovaj dio nije gluma. Zabavni dio je gotov. Mi samo prodajemo film. Prodaja.'


Kad je voditelj pokušavao skrenuti razgovor na druge teme, glumac nije reagirao. Naveo je citat iz filma i pitao Brucea koja je njegova tajna kojom čini žene sretnima, no Bruce je odbio u tome sudjelovati.

U posljednjem pokušaju da dobije neku pristojnu izjavu, Jamie je upitao Brucea je li uživao u scenama vožnje u filmu, ali Bruceov odgovor očito nije bio ono čemu se nadao:

'Razmišljam da se odvezem upravo sada. Jedva mogu izdržati ovaj intervju. Razmišljam o vožnji do M1. Postavili ste neka jako važna pitanja. Sjajan razgovor.'