DODAJTE GA U SVOJU TORBICU

Briše znakove umora kao od šale: Za ovaj korektor s razlogom postoji lista čekanja

04.08.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Korektor je najbolji ženin prijatelj i vjerni sluga. Pomaže u prikrivanju nedostataka i podočnjaka, pa čak i sitnih bora na licu. No, koliko god odličnih korektora isprobale, mnoge žene muku muče s prekrivanjem tamnih krugova oko očiju koji nikako da nestanu. Ovaj korektor mogao bi vas jednom zauvijek riješiti tih muka

Čak će se i one žene koje ne vole nosit puno šminke složiti s nama kad kažemo da bi se korektor trebao naći u svakoj ženskoj kozmetičkoj torbici. Čak i kada ne koristite niti jedan drugi proizvod na licu, dodate li malo korektora ispod očiju i na bubuljice, vaše lice će izgledati odmorno i svježe.

Kvalitetan korektor ima moć izbrisati podočnjake, sakriti sitne bore i ujednačiti boju kože ispod očiju s ostatkom lica, no nije svejedno koji korektor odaberete. Na policama trgovina postoji korektora vjerojatno koliko i beauty brendova, a na vama je da pronađete korektor koji najbolje odgovara vašem tonalitetu i tipu kože.

Ako se većinu života borite s tamnim krugovima ispod očiju, vjerojatno znate koliko je teško pronaći korektor koji će ih u potpunosti prekriti. No, baš kada smo pomislili da ćemo zauvijek izgedati kao rakuni, otkrili smo proizvod koji je mnoge žene riješio muke zvane podočnjaci.

Banana Lowlighter korektor brenda Rodial savršeno se upija u kožu, tvoreći lijepu, zaglađenu teksturu na koži koja u trenu briše znakove umora. Rodialov korektor, i to u jednoj nijansi, ugledao je svjetlo dana početkom ove godine te je na veliko iznenađenje mnogih ubrzo postao jedan od najpoželjnijih korektora.

Proizvod je predstavljen kao dijelom korektor, dijelom highlighter, zbog čega koža izgleda nahranjeno, zdravo i blistavo, a to je sve što može poželjeti jedna žena. Rodialov Banana Lowlighter možete koristiti prije nanošenja tekuće podloge, ali i nakon, ukoliko želite dodatno posvijetliti područje ispod očiju.

Ovaj se korektor rasprodao na stranici Rodiala i online trgovina LookFantastic i Harvey Nichols, a zanimljivo je da je potražnja za ovim proizvodom podivljala tijekom prvog vala koronavirusa. Svi su željeli izgledati svježe i odmorno u izolaciji za vrijeme video poziva s kolegama i poslovnim partnerima.

Korektor je ubrzo rasprodan pa je Rodial bio prisiljen otvoriti listu čekanja koja trenutno broji preko 5000 imena.

Mnogi su sumnjičavi prema ovom proizvodu, obzirom da postoji samo u jednoj nijansi, no vizažistica Chynara Kojoeva, koja je ovaj korektor probala na klijenticama raznih tonaliteta kože, tvrdi kako se korektor bez problema prilagođava koži svake žene.

'Na svijetloj koži s plavim podtonom Banana Lowlighter će pomoći ukloniti tamne krugove. Nanesite malu količinu ispod očiju, usredotočujući se na unutarnji kut oka, jer je to obično najtamnije područje. Možete ga koristiti i na jagodicama i mostu nosa želite li postići zdravi sjaj kože. Kod onih koji imaju toplu nijansu kože ili žuti podton korektor djeluje kao druga koža, stvarajući iluziju odmorne kože, kao da ste spavali 12 sati. Ne samo da će posvijetliti i dati prirodan sjaj koži, već i jednostavno prekriva tamne krugove. Ako ste tamnoputi, korektor možete pomiješati s korektorom ili puderom u svojoj nijansi kako bi se lakše kamuflirao na koži', savjetuje vizažistica.