Više aktivnosti – manje boli!

Brinimo se o svom zdravlju i prestanimo tražiti isprike

12.05.2014 u 16:08

Bionic
Reading

S obzirom na užurbani tempo života, čovjek sve manje vremena posvećuje sebi, a posebno sportu i zdravom načinu života. Svjestan vrijednosti tjelesne aktivnosti za zdravlje svakog čovjeka, u suradnji s dr. Gerdom Mullerom, stručnjakom i ortopedskim kirurgom, Hansaplast je pokrenuo inicijativu 'Više aktivnosti, manje boli' radi kratkoročnog smanjenja problema i dugoročnog proaktivnog pristupa zdravlju kod ljudi

Izrazito je važna pravilna priprema i kontinuitet, a često se dogodi da upravo bol zbog ozljede uzrokovane nedovoljnom pripremom utječe na našu tjelesnu aktivnosti. Ovisno o vrsti aktivnosti, određeni dijelovi tijela pod velikim su opterećenjem i povećana je mogućnost ozljeda. Kako bi se izbjegla mogućnost ozljede i olakšala bol, Hansaplast je razvio bogat asortiman proizvoda koji pouzdano štite i jačaju zglobove sklone ozljedama, a bez rizika od nuspojava.

Ako je ozljeda već nastala, potrebno ju je odmah tretirati hlađenjem jer ono pomaže smanjiti bol, oticanje i unutarnje krvarenje.

Donosimo istjerivače boli, proizvode koji svoje mjesto svakako moraju naći u svakoj sportskoj torbi:

Zavoj za učvršćivanje zgloba koljena
Osmišljen je za ukočeno, slabo ili ozlijeđeno koljeno. Njegov anatomski oblik omogućuje optimalno prianjanje i zaštitu.
Za lijevi i desni zglob. Dvostruki Power Knit materijal omogućuje koži disanje i brine se za udobnost zgloba, a tzv. Comfort površina smanjuje nabiranje s unutarnje strane koljena. Diskretan, pogodan za nošenje ispod odjeće.
Preporučena maloprodajna cijena: 105,00 kn

Zavoj za učvršćivanje zgloba ruke
Pruža pouzdanu potporu slabim ili ozlijeđenim zglobovima te pomaže ograničavajući pokrete zgloba ruke i štiteći bolne zglobove. Mekani materijali koji omogućuju koži disanje za osjećaj ugode tijekom dana. Za lijevi i desni zglob. Diskretan, pogodan za nošenje ispod odjeće.
Preporučena maloprodajna cijena: 105,00 kn

Zavoj za učvršćivanje zgloba stopala
Podupire i uklanja bol nastalu zbog iščašenog zgloba, kronične nestabilnosti zgloba i simptoma pretjeranog trošenja. Zavoj pruža zaštitu i od nastanka novih ozljeda. Mekani materijal koji koži omogućuje disanje za cjelodnevni osjećaj ugode. Za lijevi i desni zglob. Diskretan, pogodan za nošenje ispod odjeće.
Preporučena maloprodajna cijena: 80,00 kn