ELEGANTNA U PLAVOM

Brigitte Macron u još jednom odvažnom izdanju: Svi su gledali u seksi cipele

19.10.2017 u 11:05

Bionic
Reading

Prva dama Francuske Brigitte Macron plijeni pozornost svojim odvažnim modnim stilom koji je često na meti kritičara

Elegantna supruga Emmanuela Macrona osvaja svojim odličnim outfitima, pa je nju i 24 godine mlađeg supruga Vanity Fair uvrstio na svoju godišnju listu najbolje odjevenih parova.

Francuska Jane Fonda, kako je katkad nazivaju mediji, pojavila se na otvaranju Međunarodnog sajma suvremene umjetnosti u Parizu koji će trajati do 22. listopada, u još jednom stajlingu u skladu s njezinim prepoznatljivim stilom.   

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gospođa Macron odlučila se za omiljenu joj kombinaciju: haljinu iznad koljena i vrtoglave stiletice špic vrhova.  

Outfit u njoj vrlo dragoj plavoj boji upotpunila je efektnim kaputićem kimono rukava, a efektan modni detalj bile su ovoga puta štikle od brušene kože u denver plavoj s potpisom omiljenog joj Louisa Vuittona.  

  • +12
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Brigitte Macron velika je ljubiteljica francuske mode, pa najčešće nosi kreacije domaćih dizajnera.  

'Zašto da ne, ako to pomaže francuskoj modnoj industriji. Moda me zbilja zanima. Osim toga, još uvijek postoji ta fascinacija stilom Francuskinja svugdje u svijetu', rekla je u jednom intervjuu Brigitte Macron te kao svoje omiljene dizajnere navodi i Oliviera Rousteinga iz Balmaina, Alexandrea Vauthiera i Azzedinea Alaïu.

Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Uvijek sam se puno trudila oko svog izgleda, pitajte moju djecu ili studente. Nikad ne bih izašla iz kuće a da ne provjerim kako izgledam i bez frizure. Jednostavno, to sam ja', otkrila je ova netipična prva dama.