ODALA POČAST

Brigitte Macron pronašla modni uzor u Michelle Obami

26.09.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Nakon službena posjeta New Yorku francuski par Macron vratio se u Elizejsku palaču te su imali priliku ugostiti libanonskog predsjednika Michela Aouna u pratnji supruge Nadie

Na svečanoj večeri organiziranoj u čast libanonskom predsjedniku prva dama Francuske zablistala je u crnoj haljini do koljena, s maštovitim detaljima nalik pletenicama.

Riječ je o kreaciji slavnog libanonskog dizajnera Elieja Saaba, a premijerno je predstavljena u sklopu aktualne, ready-to-wear kolekcije.

Iako se redovito može vidjeti u odjevnim komadima s potpisom brenda Louis Vuitton, novim izdanjem Brigitte se povela za modnim primjerom bivše prve dame Amerike - Michelle Obame.

  • +12
Modni stil Michelle Obame Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

U osam godina provedenih u ulozi prve dame Michelle je često znala iskazati čast nekom političkom dužnosniku odabirom kreacija dizajnera iz njegove zemlje, a njezinu modnu naviku sada je odlučila testirati kontroverzna Brigitte Macron

  • +4
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Strukiranu haljinu Elieja Saaba činili su baršunasti, pleteni detalji na području dekoltea i rukava, a formalno izdanje Brigitte je oplemenila baršunastom ogrlicom choker, zlatnom torbicom clutch i crnim cipelama u špic sa srebrnim detaljima na peti.