MLADENAČKO IZDANJE

Brigitte Macron oduševila u sivom od glave do pete

28.09.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Od dana inauguracije, francuska prva dama dala je do znanja na nema namjeru nositi uniformirane i dosadne odjevne kombinacije

Predsjednički par Macron, ministar vanjskih poslova Jean-Yves Le Drian i ministar unutarnjih poslova Gerard Collomb u Elizejskoj palači u Parizu odradili su fotografiranje sa 180 chefova koji u svijetu promoviraju francusku kuhinju.

Tom prigodom Brigitte Macron izabrala je poznatu siluetu, a koncept monokromatskog odijevanja uspjela je podići na novu razinu. Prvu damu Francuske, koja često nosi dizajn Nicolasa Ghesquièrea za modnu kuću Louis Vuitton, i ovaj se put moglo vidjeti u komadima ovog luksuznog francuskog brenda.

Haljina s detaljima koji uglavnom krase motocros jakne podarila je moderan i svjež dojam formalnom izdanju, a dodatno ga je istaknula hit jaknom s jastučićima na ramenima. Sivo izdanje standardno je zaokružila omiljenim modelom obuće - stiletto cipelama u špic.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: POOL

Prva dama Francuske redovita je gošća pariških tjedana mode, a svojim dobrim prijateljima smatra i dva dizajnera, legendarnog Karla Lagerfelda Nicolasa Ghesquièrea, kreativnog direktora Louis Vuittona.

'Uvijek sam puno truda ulagala u svoj izgled, pitajte samo to i moju djecu ili učenike. Nikad ne bih izašla iz kuće bez pažljivo odabrane modne kombinacije i frizure. Rezultat može doduše varirati, ali je ne mogu drugačije', nedavno je izjavila Macron u intervjuu za francusko izdanje magazina Elle.

  • +6
Modni stil Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia