BRIGITTE MACRON

Francuska prva dama prkosi svim modnim pravilima: Uskočila u kožne hlače

16.10.2017 u 10:50

Bionic
Reading

Supruga Emmanuela Macrona od njegove pobjede na predsjedničkim izborima ne prestaje intrigirati modni svijet svojim stilom koji prkosi svim pravilima

Francuskinja osebujnog modnog izraza, baš usprkos kritikama, nosi ono što želi, pa u njezinoj garderobi prevladavaju smjele kreacije poput kratkih haljina i minica koje otkrivaju noge, a često je se može vidjeti i u netipičnim outfitima za jednu prvu damu, poput kožnih hlača ili traperica.

Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Brigitte, koja je 25 godina starija od svog supruga, kojeg je upoznala kao učiteljica u dramskoj školi koju je on tada pohađao, ponovno je bila u središtu pozornosti prošetavši psa u casual kombinaciji s rokerskom vibrom.

  • +8
Brigitte Macron u New Yorku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tko kaže da plava i crna ne funkcioniraju dobro? Najbolji primjer za to je Brigitte Macron.

Chic Francuskinja spremno je uskočila u kožne hlače koje je kombinirala s plavom jaknom ukrašenom modernim zipovima, a efektan stajling, kakvog se ne bi posramile ni modne blogerice, odlično su začinile gležnjače na petu u plavoj nijansi od brušene kože te zanimljiva ogrlica.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Reuters / Autor: POOL

'Ona je rock'n'roll i nikad ju nećete uloviti da kaže 'imam 63 godine, zato ne mogu nositi kratke suknje'. Ona nosi vrtoglavo visoke štikle, haljine bez rukava, kožne hlače', izjavila je svojedobno o njoj za L'Express art direktorica Delphine de Canecaude.

  • +7
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia