TO MOŽE SAMO ONA

Brigitte Macron oličenje je francuskog šika i u plavim skinny trapericama

16.11.2018 u 12:28

Bionic
Reading

Francuska prva dama Brigitte Macron četvrtak je provela radno, no ovaj put bez svog 24 godine mlađeg supruga, predsjednika Emmanuela Macrona. Nekadašnja učiteljica stigla je u službeni posjet školi u Clamartu, gdje je sudjelovala na panel raspravi o zlostavljanju, prošetavši pritom još jedan casual stajling koji je odlično uklopila za posao

Francuski ministar prosvjete Jean-Michel Blanquer, ministar za ravnopravnost spolova Marlene Schiappa i prva dama Brigitte Macron posjetili su školu u Clamartu kako bi podigli svijest o zlostavljanju, koje predstavlja velik problem među školarcima.

65-godišnja prva dama, koja je i sama velik dio života radila u prosvjeti kao nastavnica, podružila se s učenicima i održala kratki govor, a njezin stajling ni ovog puta nije prošao neprimijećen.

Iako mnogi od prve dame očekuju da njeguje uglađeni i profinjeni poslovni stil odijevanja, Brigitte Macron kad god može radije nosi ležerne odjevne kombinacije, pa je se tako često može vidjeti i u tenisicama, što si jedna Melania Trump nikad ne bi dozvolila (osim ako ne obilazi prirodnim nepogodama pogođena područja).

  • +12
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono što Brigitte također obožava su traperice - i to skinny kroja. Upravo jedne takve traperice francuska prva dama je nosila tijekom posjeta školi u Clamartu.

Po mnogima jedna od najbolje odjevenih prvih dama uskladila je traperice s tamnoplavom košuljom i elegantnim tamnoplavim kaputom s dvostrukim kopčanjem, a cjelokupan stajling začinila je crnim šalom i crnim gležnjačama s blok petom.