SUSRET U PARIZU

Kolinda Grabar Kitarović ukrala pozornost u štiklama s uzorkom leoparda

12.11.2018 u 11:38

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na obilježavanju stogodišnjice završetka Prvog svjetskog rata u Parizu privlačila je poglede u elegantnoj dnevnoj kombinaciji koju je osvježila zgodnim trendi detaljem

Predsjednica RH u Parizu se susrela s francuskom predsjednikom Emmanuelom Macronom i njegovom suprugom, Brigitte Macron, a kao i obično, prva dama je bila u jednom od svojih upečatljivih kaputa koji su postali njezin zaštitni znak.

  • +6
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U jednostavnom, ali besprijekorno elegantnom izdanju, Brigitte Macron zadivila je stajlingom, za koji je zaslužila još jednu peticu iz stila.

Francuska prva dama odlučila se za prekrasan kaput military kroja s dvorednim kopčanjem, ispod kojeg je nosila bijelu košulju, crne cigareta hlače i crne stilletice.

Za razliku od nje, hrvatska se predsjednica odlučila za bež tonove: kaput A-kroja, koji je naglasila remenom, a kosu je nosila, kao i obično, podignutu u punđu.

Kolinda Grabar Kitarović sa suprugom Jakovom Kitarovićem Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, mnogi su zamijetili neobičan detalj kojim je osvježila svoj stajling i napravila zanimljiv modni zaokret.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović začinila je look stiletticama s uzorkom leoparda, koji je ove sezone apsolutni hit.

  • +9
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Animal uzorak doživio je veliki comeback, a fashionistice ga naprosto obožavaju jer je istodobno cool i ženstven. Ipak, bitno je ne pretjerivati pa stilisti savjetuju samo jedan odjevni predmet u ovom uzorku ili, ako niste dovoljno odvažni, samo detalj poput torbice, šala, rukavica...